Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Server List'te çıkmama

Asijojuq42

Üye
FT Kullanıcı
Sunucumuz fivem default key kullanıyor port halledildi paket tamam direct connecte çıkıyoruz ama server liste çıkamıyoruz ne yazık ki bu konuda bir bilgisi olan var mıdır acaba?

DF
set onesync_enabled 1 ayarını 0'a çekersen sorun düzelir

DF
Server.cfg üzerinden sv_master1 e bakın açık mı kapalı mı yorum olarak tekrardan yazın,
Sunucu dosyalarınızı güncelleyin.

DF
sv_master1 de hiçbir şey yazmıyor true false veya 0 1 gibi ne yapmam gerek orayı bu arada sunucu dosyaları güncel

DF
sv_master1 "" şeklinde bir satır varsa önüne "#" koymayı dener misin?

Kod:
#sv_master1 ""

DF

Sunucu dosyalarınızı güncellemeyi denediniz mi ?

Bir göz atmanızı tavsiye ederim.

DF
siteye girip Download'a tıklayarak indirin. Rarın içindekileri bir klasöre atıp içindeki install_all.bat'ı çalıştırın ve kurulumlar bittikten sonra sunucuyu tekrar açmayı deneyin.

DF
server listte gözüküyor
inşallah mysql hatasını da çözerim

DF
Sorununuz çözüme kavuştuysa konuyu kilitleyeceğim.

DF
dediğniiz gibi hepsini kurdum sunucu açılıyor server liste de çıkıyor fakat böyle bir sorun var consolda 5779

bunu nasıl halledebilirim? pek bilgim yok mysql hataları konusunda da

DF
Kullandığınız makine sunucuya yetersiz geliyor gibi. Onlar sunucu yavaşladığında veren mysql timeout(zaman aşımı) hataları. Eğer kendi bilgisayarınızdan açıyorsanız bir vds almanızı tavsiye ederim.

DF
yok vds den açıyorum ama büyük bir sorun yaşatır mı bana bu?

DF
Kullandığınız makine sunucuya yetersiz geliyor gibi. Onlar sunucu yavaşladığında veren mysql timeout(zaman aşımı) hataları. Eğer kendi bilgisayarınızdan açıyorsanız bir vds almanızı tavsiye ederim.

vds kullanıyorum ama 8gb ram 5 core cpu 2012r2 özellikleri bu hata sunucu için çok sorun olur mu yani açabilir miyiz bu haliyle?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//