Merhaba,
19.05.2020 de serverbutik.com.tr den bir vds ürün satın aldım. ürünü satın aldığımda ürünün hizmet panelinde herhangi bir win10 veya bir işletim sistemi kurma bölmü bulunmamaktaydı ve bana gelen mailde sistemin hazırlandığına dair bir ibare bulunmaktaydı. (
Konuşma Görüntüleri :
Gördüğünüz üzere kendileri sorduğum soru üzerine direk ürünü iptal edip iade yoluna gitmiş ve şuanda ücretim iade olmamıştır eğer ücret 4 gün içinde yatmaz ise resmi kanallar üzerindende kendilerini şikayet edicem. Bu müşteri anlayışından yoksun ve daha olgunlaşmamış insanların yönettiği siteden alışveriş yapmamanızı öneririm.
19.05.2020 de serverbutik.com.tr den bir vds ürün satın aldım. ürünü satın aldığımda ürünün hizmet panelinde herhangi bir win10 veya bir işletim sistemi kurma bölmü bulunmamaktaydı ve bana gelen mailde sistemin hazırlandığına dair bir ibare bulunmaktaydı. (
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
) daha sonra 2 saaten fazla bekledim fakat yeni bir mail gelmedi veya sunucu aktif olmadı bu nedenle destek talebi attım (
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
) daha sonra kendileri ilk yanıtlarında hizmetlerim bölmünde windows kurabileceğim bir seçenek olduğunu söylediler fakat öyle bir seçenek yoktu daha sonra bunun olmadığının ekran görütüsünü kendilerine atıp beklemeye başladım parasını ödediğim sunucunun adeta 1 günü direk eriyordu daha sonra 1 saat boyunca cevap gelmedi bende beklemekten sıkılıp discord sunucularına gittim ve rasgele bir yetkiliye yazdım. Konuşma Görüntüleri :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Gördüğünüz üzere kendileri sorduğum soru üzerine direk ürünü iptal edip iade yoluna gitmiş ve şuanda ücretim iade olmamıştır eğer ücret 4 gün içinde yatmaz ise resmi kanallar üzerindende kendilerini şikayet edicem. Bu müşteri anlayışından yoksun ve daha olgunlaşmamış insanların yönettiği siteden alışveriş yapmamanızı öneririm.