Mali adlı arkadaş kendisi benim devolperim olur bu atılan iddalar tamamen asılsızdır mali adlı arkadaş benim bütün server işlerimi eksiksiz bi şekilde yapıyor dolandırıcılık olayı iste tamamen kurgulanmış bişey size malinin güvenilirliğini şöyle ispatlayayım kendisinden ben paket alıyorum ve parasını 2 3 gün önceden atıyorum genellikle kendisiyle bu işi 2 3 kere yaptık ve hiç bi sıkıntı ile karşılaşmadım her türlü desteği ve yardımı yapan biri bu şikayetlerde bulunan insanlar 16 yaşındaki bi çocuğu çekemedikleri için ve kendilerine rakip gördükleri için ismini karalama çabasına giriyorlar herkese açık bi sicripti alıp üstünde 1 2 oynama yapıp bunu para ile satma? asıl suç budur üstüne üslük bu sattığı sicriptin kendisine olduğuna kanıt hiç bi şey yoktur para ile sattığı sicript herkese açık olarak paylaşılan bi sicripttir bunları geçelim üstüne çocuğu tehtid ediyorsunuz siz her rakip gördüğünüz kişiye böylemi yapıyorsunuz 25 26 yaşındaki bi adam 16 yaşındaki çocuğu tehtid ediyor sırf kendisine rakip gördüğü için hırsızlıkla suçluyorlar ama asıl hırsızlığı bence bunlar yapıyor bedava sicripti para ile satıyorlar dolandırıcılık bence budur Mali adlı arkadaşa sicripti atan gamemaster takma isimli mehmet adlı şahıs maliye bu sicripti al bedava sicript diye atmıştır ve bundan sonra utanmadan bütün suçu maliye atıp aradan kurtulmaya çalışmıştır...Tek işi uzun yazı yazmak olan Kafkas isimli arkadaş tehtid, hırsızlıkla suçlama, bedava olarak paylaşılan bişeyden maddi amaç gütme, bir şahsın açık sosyal medya platformunda ismini karalama , rencide etme suçlarını işlemiştir bence. Bu konuda maliye büyük bi haksızlık yapılmış ismi dolandırıcıya çıkmıştır ama bu yaptığı şeyde hiç bi para gütmeden yapmış bu arkadaş gibi açık bi sicripti 2 dakika düzenleyip para ile satmaya çalışmamıştır saygılarımla