Aralık 19'da Himsey.com.tr üzerinden arkadaşımın önerisi aracılığı ile satın almış olduğum vds sunucusu 7 günlük paket geliştirme çabalarım ve emeklerimin sonucunda bu gün 25 aralık saat 14:00 gibi arkadaşımın bana attığı bir ss sonrasında sunucuya girilmediğini söylemiş ve bende neler olduğunu anlamak için himsey.com.tr üzerinden canlı destek talebi oluşturdum daha sonrasında resimlerdede anlayacağınız üzere tüm suçu resmen bana attıkları yetmezmiş gibi bir de makinenin sıfırlanması gerektiğini söylediler adeta trajikomik bir durum tek üzüldüğüm 7 günlük emeğimin 1 gecede yok olmasının tüm suçlusu sizsiniz der gibi muamele yaptılar bana. Diyorlar ki btc virüsü girmiş falan filan yok işte vds sunucunuz 2012 sürüm bundan virüs girmiş gibi ithamlarda bulundular bana asıl sorun şu ki 2012 windows sürümünü makineye kurulumunu ben bile yapmadım kendileri yaptılar ??? benim himsey.com.tr'den aldığım hizmette emeklerim boşa gitti sizinkiler boşa gitmesin diye bu konuyu açmak istedim alırken 2 kez düşünmenizi tavsiye ederim.
Müşteri memnuniyeti 0
Hizmet 0
Müşteriyi suçlamak 10
Müşteri memnuniyeti 0
Hizmet 0
Müşteriyi suçlamak 10