- Discord
- F3D3R4LL#2433
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere ben 0 dan bir panel kodladım log sistemlerini takip etmek adına bu sistem 0 dan benim tarafımdan geliştirilip tüm paylaşımlarımda lisanslanarak satılmıştır. Tabiki bildiğiniz üzere piyasada 1 adet çocuk bulunmaktadır. Bu kişinin adı Hakan Onur M. Arkadaş benim tasarımlı panelimi değiştirip üstünde by HakanOnur dışında bir şeyi değiştirmeden aynı kod bloklarıyla panelimi çalmış bulunmaktadır. Aşağıda kanıtları mevcuttur. Sakın iş yapmayınız kendisi dolandırıcıdır. Panel hiç bir şekilde ona satılmamıştır. Üzerinde lisansım bulunmaktadır ve bu lisans üzerinden kimse ticaretli işlem yapamamaktadır. Lisanslı bir paneli satışını yapmaktan dolayı gerekli işlemler başlayacaktır.
Buradan girip panelin benim olduğunu doğrulayabilirsiniz. Bu arkadaş hakkında suç duyurusunda bulunacaktır. Arkadaş dosyada lisans görmediğini iletmiş lisans dosyasını silersen göremezsin tabi Ayrıca bu panelin içinde wareze düşmesi sebebiyle tetiklenebilecek bir açık mevcut ondan bu paneli kullanırsanız emek hırsızlığına destek çıkmış olacaksınız. Bu panel yarın 12:00 sularında bu forumda açık kaynak kodlu bir şekilde paylaşılacaktır. Emin olabilirsiniz bu arkadaş fivemde emek hırsızlığında bir çağ açtı.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
test -testBuradan girip panelin benim olduğunu doğrulayabilirsiniz. Bu arkadaş hakkında suç duyurusunda bulunacaktır. Arkadaş dosyada lisans görmediğini iletmiş lisans dosyasını silersen göremezsin tabi Ayrıca bu panelin içinde wareze düşmesi sebebiyle tetiklenebilecek bir açık mevcut ondan bu paneli kullanırsanız emek hırsızlığına destek çıkmış olacaksınız. Bu panel yarın 12:00 sularında bu forumda açık kaynak kodlu bir şekilde paylaşılacaktır. Emin olabilirsiniz bu arkadaş fivemde emek hırsızlığında bir çağ açtı.