Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beni 2-3 aydır çok sıkmaya başladı fivem, zevk almıyorum ne dönen rollerden ne de yaptığım işten. işkence gibi geliyor artık , şunu yapayım diye başlıyorum ama bitiresim gelmiyor. size de öyle gelmiyor mu geliştirici arkadaşlar ? sizi motive eden nedir devam etmenizde ? ben sebep bulamadım
Kitlesi yüzünden oluyor herşey, herkes birşey yapayım satayım veya yapmaya calısayım satayım derdinde. Kimse kimsenin emeğine bakmıyor herkes çıkarcı. Rollerde de +14 sanal mafyamsı elinde silah olup pd vuran abilerim yüzünden tüm sunucuların anası ağladı. Adam akıllı rol yapılacak sunucu sayısı çok az. Kitlenin kötüye gitmesinin sebebi geçen seneki malum pvp veya pvp tarzındaki "roleplay" sunucularıydı. Tüm fivemTR'yi salladı ve kitle boyutunu değiştirdi.
Kanka, bir tnae pvp sunucusuna gir. Biraz pvp ile kafanı dağıt ve eğlen. Daha sonra ise bir tane GunRP sunucusuna gir, rac10 keserek işini devam ettir.
Kanka, bir tnae pvp sunucusuna gir. Biraz pvp ile kafanı dağıt ve eğlen. Daha sonra ise bir tane GunRP sunucusuna gir, rac10 keserek işini devam ettir.
3 yıldır fivemdeyim. İlk 1.5 yıl baya güzeldi. Roller falan. geliştiricilik bilmiyorduk. Hatta teamspeak geldiğinde çok dehşet farklı bi sistem gibi görüyorduk. Ot toplamalı yıllarda. Sonra bu geliştirici olayına girdikten sonra fazla rp yapamadım ama büyük ihtimal rp yapmaya devam etseydim daha önceden bırakımış olurdum fivemi rollerin kötü olması yüzünden. Aslında burada durmamızın tek sebebi fivemde hatıralarımızın bulunması. Yeni gelenlerdede daha yeni olmalarıdır (bana göre)
beni 2-3 aydır çok sıkmaya başladı fivem, zevk almıyorum ne dönen rollerden ne de yaptığım işten. işkence gibi geliyor artık , şunu yapayım diye başlıyorum ama bitiresim gelmiyor. size de öyle gelmiyor mu geliştirici arkadaşlar ? sizi motive eden nedir devam etmenizde ? ben sebep bulamadım