Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru Silahçı

wizibolifa

Üye
FT Kullanıcı
Merhaba sılahçıda silah yerine mesela menüye mermi de eklemek istiyorum. Nasıl ekleyebilriim

Kod:
        { weapon = 'WEAPON_BAT', price = 300000 }
mesela buna mermi de koymak istiyorum nasıl koyarım harici mermi satmayı

DF
Bir de esx_inventory huda eşya sil nasıl ekleriz

DF
es extended de yeni bir fonksiyon oluşturabilirsin ve ek olarak ek mermi sistemi getirebilirsin daha stabil olur
silahçı için bunu kullanabilrsin.

DF
Merhaba sılahçıda silah yerine mesela menüye mermi de eklemek istiyorum. Nasıl ekleyebilriim

Kod:
        { weapon = 'WEAPON_BAT', price = 300000 }
mesela buna mermi de koymak istiyorum nasıl koyarım harici mermi satmayı
Pistol Mermisi için disc_ammo_pistol yazabilirsin WEAPON_BAT yerine itemlerin isimlerini heidisql'den items tablosundan görebilirsin.

DF
@dorq silahçıya silahları ekledim zaten eksik olan mermileri mermiyi nasıl eklicem

DF
('WEAPON_HEAVYSHOTGUN', 'Heavy Shotgun', 4.2, 0, 1, 1, 'Pompalı Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_HEAVYSNIPER', 'Heavy Sniper', 5.8, 0, 1, 1, 'Sniper Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_MACHINEPISTOL', 'Machine Pistol', 2.8, 0, 1, 1, 'Tabanca Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_MARKSMANPISTOL', 'Marksman Pistol', 3, 0, 1, 1, 'Tabanca Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_MARKSMANRIFLE', 'Marksman Rifle', 6, 0, 1, 1, 'Sniper Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_MG', 'MG', 4.2, 0, 1, 1, 'Rifle Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_MICROSMG', 'Micro SMG', 3.8, 0, 1, 1, 'SMG Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_MINISMG', 'Mini SMG', 2.5, 0, 1, 1, 'SMG Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_MUSKET', 'Musket', 2.8, 0, 1, 1, 'Pompalı Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_PISTOL', 'Pistol', 2.2, 0, 1, 1, 'Tabanca Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_PISTOL50', 'Police .50', 2.5, 0, 1, 1, 'Tabanca Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_PUMPSHOTGUN', 'Pump Shotgun', 3.5, 0, 1, 1, 'Pompalı Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_RAILGUN', 'Rail Gun', 5.2, 0, 1, 1, 'Rifle Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_REVOLVER', 'Revolver', 3, 0, 1, 1, 'Tabanca Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_SAWNOFFSHOTGUN', 'Sawn Off Shotgun', 2.8, 0, 1, 1, 'Pompalı Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_SMG', 'SMG', 3.8, 0, 1, 1, 'SMG Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_SNIPERRIFLE', 'Sniper Rifle', 6.2, 0, 1, 1, 'Sniper Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_SNSPISTOL', 'SNS Pistol', 2.4, 0, 1, 1, 'Tabanca Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_SPECIALCARBINE', 'Special Rifle', 3.6, 0, 1, 1, 'Rifle Mermisi Kullanır.', 0),
('WEAPON_VINTAGEPISTOL', 'Vintage Pistol', 2.4, 0, 1, 1, 'Tabanca Mermisi Kullanır.', 0),

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//