Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

#silinmeistegi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

johndoe

Üye
FT Kullanıcı
konuyu silin lütfen teşekkürler

DF
Son düzenleme:
internette olan hazır halinden farklı olarak ne eklediğinizi ve 200tllik bir değeri olduğunu hangi özelliği gösterip söyleyebilirmisiniz ?

DF
internette olan hazır halinden farklı olarak ne eklediğinizi ve 200tllik bir değeri olduğunu hangi özelliği gösterip söyleyebilirmisiniz ?

Menünün alt yapısını atıp "internette olan hazır halinden" diyebilmen mükemmel. O halde ESX ile alakalı her şeye direk internette hazır var diyip ESX'in linkini atalım? Mükemmel ( ͡° ͜ʖ ͡°). Lütfen internette mevcut bulunan bu menünün aynısını atar mısın? Eğer atamıyorsan çıkar mısın konumdan?

Fiyat biçme mantığım: Çalışma saati ( yuvarlanmış halde ) x 15$

(NOT: Bu menüyü baya önceden yapmıştım, birisi discorddan ekleyip bu menüyü isteyince buraya koyma kararı aldım.)

DF
Menünün alt yapısını atıp "internette olan hazır halinden" diyebilmen mükemmel. O halde ESX ile alakalı her şeye direk internette hazır var diyip ESX'in linkini atalım? Mükemmel ( ͡° ͜ʖ ͡°). Lütfen internette mevcut bulunan bu menünün aynısını atar mısın? Eğer atamıyorsan çıkar mısın konumdan?

(NOT: Bu menüyü baya önceden yapmıştım, birisi discorddan ekleyip bu menüyü isteyince buraya koyma kararı aldım.)

Html css ile menü tasarımı hazır olarak verilmiş sende fonksiyonlarla butonları bağlamıssın bu kadar bende diyorum ki 200 tl edebilecek bir değerlik ne gibi bir özellik eklediğinde böyle bir fiyat istiyorsun.

DF
knk herkesin mantelitesi farklı kimisi 1 hafta uğrasır 100 tl ye satar kimisi 1 saat uğrasır 100 tl ye satar bu tamamen paraya bakıs acısına gore değişir bu adam işini değerli gördügü icin fiyat yüksek gelebilir ama 200 tl cok ahım sahım bir fiyat değil bu menuleri zaten internette saatlik 15 dolara calısarak yapıyorlar adam saatlik ücretini scripte yansıtmıs bunı anlması bukadar zor değil bence ben kashacter menu aldım adamda 85 tl ye tasarımını ben yaptım scirptini adam kodladı bence hakediyor

DF
knk herkesin mantelitesi farklı kimisi 1 hafta uğrasır 100 tl ye satar kimisi 1 saat uğrasır 100 tl ye satar bu tamamen paraya bakıs acısına gore değişir bu adam işini değerli gördügü icin fiyat yüksek gelebilir ama 200 tl cok ahım sahım bir fiyat değil bu menuleri zaten internette saatlik 15 dolara calısarak yapıyorlar adam saatlik ücretini scripte yansıtmıs bunı anlması bukadar zor değil bence ben kashacter menu aldım adamda 85 tl ye tasarımını ben yaptım scirptini adam kodladı bence hakediyor

bak birşey demiyorum ben sadece diyorum ki tamam eyvallah menüye animasyonları ekledin güzel bir kaç şey daha yap ki o 200 tl yaptığın şey haketsin ben kimseyi kötüleme taraftarında değilim ben almıyorum sonuçta ama insanlarda alırken neyi aldıklarını bilsinler

DF
Html css ile menü tasarımı hazır olarak verilmiş sende fonksiyonlarla butonları bağlamıssın bu kadar bende diyorum ki 200 tl edebilecek bir değerlik ne gibi bir özellik eklediğinde böyle bir fiyat istiyorsun.

HTML'e eklenen satır sayısı: 192
CSS'te yapılan değişiklikler var, tam kaç satır bilmiyorum o işi benim için umut halletti ki bu menünün satışından ona da pay vereceğim emekleri için.
LUA'ya eklenen satır sayısı: 225

200TL eder mi? Bilmem. Saate döktüğümüzde ediyor. Fiyat uygun değilse alma dostum zorlayan yok.

DF

İnsan gibi soru sormuş, abartılan taraf nedir de küçük düşürücü mesaj tiplemesinde bulunuyorsunuz

DF
İnsan gibi soru sormuş, abartılan taraf nedir de küçük düşürücü mesaj tiplemesinde bulunuyorsunuz

Yaklaşık 2 gündür "internette var" lafını duyuyorum ( her ne kadar olmasa da ), birazcık sinirlendim ve açıklama yapmaktan bıktım. Kusura bakmayın admin bey.

DF
Selam,

Öncelikle eline sağlık bir uğraş var ancak bu script zamanı olan kişilerin yapabileceği bir kolaylık sunuyor.
Yani isteyen ücretsiz bir şekilde scripti indirip kendisi de editleyebilir.

Fiyat 200 tl çoktur azdır yorum yapmak kimseye düşmez. İstemeyen almasın. Ancak forumda bulunan kişilere bunun ücretsiz bir sürümünün var olduğunu ve sorunsuz bir şekilde çalıştığını söylemekte fayda var.

Kolay gelsin

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//