Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam Güzel İnsan Yeni Açılmış Olan Carlina Roleplay adında Sunucumuza Seni Bekliyorum Kaliteli Yetklili Kadromuz Kaliteli Scriptlerimiz Sunucumuzda Yer Almaktadır Sizide Bu Sunucumuzda Görmek İsteriz İyi Roller.. Terorist Ve Asker Röllerimiz Paintbol Savaşlarımız Türk Araçlarımız Gibi Birçok Scriptimiz Mevcuttur Ekibinizle Birlikte Ücretsiz Aile Çete Lspd Mekanik Vs Açabilirsiniz Sunucumuz 28/07 21:00 Tarihinde Açılıyor yerinizi Alın
Selam Güzel İnsan Yeni Açılmış Olan Carlina Roleplay adında Sunucumuza Seni Bekliyorum Kaliteli Yetklili Kadromuz Kaliteli Scriptlerimiz Sunucumuzda Yer Almaktadır Sizide Bu Sunucumuzda Görmek İsteriz İyi Roller.. Terorist Ve Asker Röllerimiz Paintbol Savaşlarımız Türk Araçlarımız Gibi Birçok Scriptimiz Mevcuttur Ekibinizle Birlikte Ücretsiz Aile Çete Lspd Mekanik Vs Açabilirsiniz Sunucumuz 28/07 21:00 Tarihinde Açılıyor yerinizi Alın
Anladım şuan bazı sıkıntılarım var maddi alma ihtimalım yok 1-2 ay 8 ile devam etmek zorundayım 8 versiyonu ile ortalama kaç verir ayarları orta veya düşük yapabilirim
yani bilgiayarına göre çok değişik geldi sıcaklık oranlarını kontrol edebilirsin cpu gpu ram kullanımına bakabilirsin illaiki bir sorun vardır eski laptobumla bile 60 fps alıyorum