Merhaba arkadaşlar, ben başlıkta belirttiğim gibi server aktifken oyuncuların datasını kaydederken aşağıdaki gibi çeşitli itemler hakkında birsürü hata alıyorum.
[MySQL] [Slow Query Warning] [es_extended] [1575ms] UPDATE user_inventory SET `count` = 0 WHERE identifier = 'steam:110000555555' AND item = 'wood'
Bu hatayı nasıl çözebileceğimi yabancı kaynaklarda aradığımda beni bu paylaşıma yönlendirdiler:
[MySQL] [Slow Query Warning] [es_extended] [1575ms] UPDATE user_inventory SET `count` = 0 WHERE identifier = 'steam:110000555555' AND item = 'wood'
Bu hatayı nasıl çözebileceğimi yabancı kaynaklarda aradığımda beni bu paylaşıma yönlendirdiler:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ama açıkcası ingilizcem yetersiz olduğu için tam olarak ne yapmam gerektiğini anlayamadım ve sorunumu çözemedim. Yardımcı olur musunuz? Sunucuda bazı oyuncular en son kasabada çıkış yapmasına rağmen şehirde doğabiliyor veya sunucu restarttan sonra çeşitli item veya para kayıpları yaşayabiliyolar. Ben bu sorunların bu slow query hatasından kaynaklanabileceğini düşündüğüm için bu hatayı çözmeye çalışıyorum. Eğer bu hatadan kaynaklanmıyorsada bu hatanın çözümü yanında bu bahsettiğim item kaybı vs. sorunları neden kaynaklanabilir ve nasıl çözülebilir yardıımcı olabilirseniz çok sevinirim gerçekten. Uzun zamandır çok başımı ağrıtan bir konu.