Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aynısı benim başıma gelmişti makinada 4k cpu kullanımı gösteriyordu cmdde sürekli warning ms spawnlıyordu spawnların en cok oldugu anda ms değerlerine bakarak 1 scripti stopladım düzelmişti sonradan ekledigin bi script bunu yapabilir hopenin paylaştıgı koh_house scripti bunu yapıyor o kurulu olabilir belki sızdırılmadan önce onu ben ücretli almıştım
aynısı benim başıma gelmişti makinada 4k cpu kullanımı gösteriyordu cmdde sürekli warning ms spawnlıyordu spawnların en cok oldugu anda ms değerlerine bakarak 1 scripti stopladım düzelmişti sonradan ekledigin bi script bunu yapabilir hopenin paylaştıgı koh_house scripti bunu yapıyor o kurulu olabilir belki sızdırılmadan önce onu ben ücretli almıştım
ben %90 paket kaynaklı oldugunu düşünüyorum eğer degilse makinayı resle bi en kötü bi formatlayın makina kaynaklı oldugunu düşünüyorsan eğer az önce 10gb li e5 çektim kurulumu yapılıyor veriyim istersen şfireyi gir degiştir dene bakalım aynı sorun olacakmı