Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
PaketSOSYAL RP İÇİN AÇICAĞIM SUNUCUYA PAKET ARIYORUM
Merhaba qb to esx full meta paket var ve resmon saltychat felan ekliyken 2 felan !SEDAT#7688 adresime yazabilirsin referans sunucularda var.
Örnek Enavnteri böyle TIKLA
Merhaba qb to esx full meta paket var ve resmon saltychat felan ekliyken 2 felan !SEDAT#7688 adresime yazabilirsin referans sunucularda var.
Örnek Enavnteri böyle TIKLA
Günaydın ilk önce şöyle söyleyebilirim sunucum için şuanlık ücretsiz bir paket arıyorum paketimiz zaten hazırlanıyor şuanlık fix olan bir paket arıyorum ama yine de teşekkürler paketinizi almayı düşünebiliriz
Günaydın ilk önce şöyle söyleyebilirim sunucum için şuanlık ücretsiz bir paket arıyorum paketimiz zaten hazırlanıyor şuanlık fix olan bir paket arıyorum ama yine de teşekkürler paketinizi almayı düşünebiliriz