Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi eklediğim eklentiyi ensureledikten sonra oyuna girdiğimde eklenti çalışmıyor restartladığım zaman çalışıyor start sırasını değiştim bir fark olmadı? bu problem genelde npc oluşturan eklentilerde oluyor.
Arkadaşlar sorun başlıktaki gibi eklediğim eklentiyi ensureledikten sonra oyuna girdiğimde eklenti çalışmıyor restartladığım zaman çalışıyor start sırasını değiştim bir fark olmadı? bu problem genelde npc oluşturan eklentilerde oluyor.
Sunucu açıldığı zaman eklenti çalışmıyor eklentiyi çalıştırmak için her sunucu açıldığında eklentiyi manuel olarak restart "resourcename" şeklinde çalıştırmam gerekiyor.
2 eklentide yaşıyorum şuanda bu problemi;
1-meth karavanı veren bir npc oluşturan eklenti var restartlamadığım zaman npc gelmiyor
2- esx_strippers (Unicorndaki npc dansçılar)
eğer sorun eklentinin, diğer eklentiden önce başlaması ise fxmanifest.lua içine dependencies{
'resourceName'
}
Diğer eklentinin adını yazacaksın ama örneğin sanirim esx_strippes
eğer sorun eklentinin, diğer eklentiden önce başlaması ise fxmanifest.lua içine dependencies{
'resourceName'
}
Diğer eklentinin adını yazacaksın ama örneğin sanirim esx_strippes