Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir türlü çözemedim stashı açıp eşya koyup aç kapa yapınca stash none diyip stasha koyduğum itemi siliyo envanteri değiştirmeyi denedim lakin aynı sorun bu başka birşeyden f8 de veya cmd de herhangi bir hata yok. ve bu sorun torpido veya bagajda yok
yardımcı olabilecek varmı qb-core'dan anlayan
Bir türlü çözemedim stashı açıp eşya koyup aç kapa yapınca stash none diyip stasha koyduğum itemi siliyo envanteri değiştirmeyi denedim lakin aynı sorun bu başka birşeyden f8 de veya cmd de herhangi bir hata yok. ve bu sorun torpido veya bagajda yok
RegisterNetEvent("inventory:client:SetCurrentStash")
AddEventHandler("inventory:client:SetCurrentStash", function(stash)
CurrentStash = stash
print(stash)
end)
şu kodu böyle yapar mısın
key aşırı önemli bişey değil kodu hallettikten sonra key konusunda yardımcı olacağım