Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam değerli forum üyeleri dün gece servere girebiliyorken bugün girememekteyiz ve herşey normal api key bile değiştim ve altyapı güncelledim ama ne yaptıysam yok olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Steamde yüklü olanlara da aynı hatayı veriyor benim epicden yüklü bilginize.
Selam değerli forum üyeleri dün gece servere girebiliyorken bugün girememekteyiz ve herşey normal api key bile değiştim ve altyapı güncelledim ama ne yaptıysam yok olmadı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Steamde yüklü olanlara da aynı hatayı veriyor benim epicden yüklü bilginize.
Evet var
set steam_webApiKey "apikey" api key yazan yerde kendim steam api keyden oluşturduğumu yazdım dün servere girilirken sabah kalktık böyle bir sorun çıldırmak üzereyim
Evet var
set steam_webApiKey "apikey" api key yazan yerde kendim steam api keyden oluşturduğumu yazdım dün servere girilirken sabah kalktık böyle bir sorun çıldırmak üzereyim
Evet var
Aynı sorun bende de mevcut Steam dün güncelleme attı sanırım steamden kaynaklı sorun ama nedense sadece bizim bölge etkileniyor Yabancı freeroam drift sunucularına girerken bir sorun yok
Arkadaşlar çözüm bu kadar basitmiş sabah 9 dan beri bekliyorum herkes
yaralansın gerekirse rica ediyorum konu sabitlensin herkes sorununu çözsün saygılar sevgiler
Arkadaşlar çözüm bu kadar basitmiş sabah 9 dan beri bekliyorum herkesEkli dosyayı görüntüle 56525
yaralansın gerekirse rica ediyorum konu sabitlensin herkes sorununu çözsün saygılar sevgiler
Arkadaşlar çözüm bu kadar basitmiş sabah 9 dan beri bekliyorum herkesEkli dosyayı görüntüle 56525