Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Şu rezalete bakar mısınız?

jecanover

Üye
FT Kullanıcı
Arkadaşlar öncelikle selamun aleyküm, herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.
Yaklaşık bir aydır bağlanmış araçlardaki vale sistemini arıyorum.
Çalmadığım kapı kalmadı, gerek ücretli gerek ücretsiz hiçbir şekilde kimse oralı olmuyor.
Genel olarak bir konuşmamı belirtmem gerekirse;

Ben: Garajdaki valet sistemini arıyorum, yardımcı olabilir misin?
Karşı taraf: Haa o mu, iki dakikalık iş o ya çok basit.
Ben: Hmm. öyleyse yardımcı olma şansınız var mı?
Karşı taraf: Şuan olmaz, bir ara tekrar yazarsan belki olabilir ama söz veremem belkide olmaz.

İkinci defa tekrardan yazdığımda ise:

Ben: Reis rahatsız ediyorum senide kusura bakma ama.
Karşı taraf: Önemli değil
Ben: Şu geçen konuştuğumuz konu hakkında yazmak istedim, tekrar yazmamı dile getirmiştin. Kişisel olarak çok hoşuma giden bir script, yoksa bu kadar peşine düşmem. Sende iki dakikalık iş demiştin yardımcı olabilir misin müsaitsen tabi?
Karşı taraftan ses yok :D

tahmini 50 kişiyle konuştum 40 kişiden bu şekilde muamele gördüm, uğraşıp senaryoyu yazdım sonunda fakat garage scriptine oturtamıyorum.
Ben şahsi olarak konuşuyorum, bazen forumda gördüğünüz nadir scriptleri paylaşanlara ben veriyorum scriptleri paylaşsın diye elimde şuan sorunsuz sorulu esrar ekme sistemi ve 312 adet sorunsuz mobilyalı ev döşeme scripti bulunuyor yakında birilerine paylaştıracağım yine, neyse özetlemek gerekirse insanlar birbirine destek olacağına köstek oluyor bunuda net bir şekilde görebiliyorum.

DF
iki dakikalık iş ama şuan meşgulüm bi ara geri yazarsan belki

DF
Genel Konuşmuyorum Ama Bazı İnsanlar Gerçekten Bir Garip

DF
Karşı taraf: Haa o mu, iki dakikalık iş o ya çok basit.
Ben: Hmm. öyleyse yardımcı olma şansınız var mı?
Karşı taraf: Şuan olmaz, bir ara tekrar yazarsan belki olabilir ama söz veremem belkide olmaz.

Karşı taraf=Küçük yaşlarda bir kardeşimiz,developer olarak kendini tanıyor sunucularda görev almak için yırtınıyor fakat scriptleri internet buluyor bulamadığı zaman da kendisine yazan kişileri bu cümlelerle oyalıyor ve imajının bozulmasını engelliyor.Olay özetle bu kardeşim :) Script aradığında development istek bölümüne konu aç,kimseye ağız yüz eğme.Yoksa bazılarının bazı yerleri tavan yapıyor ve kendisini microsoft yazılımcısı sanıyor.

DF
L leo00 bu arada öyle birşey yok, neden küçük yaştaki kardeşlerimizden talep edeyim ki? talep ettiğim kişiler gayet kendini bilen lua diline %90 hakim olan kişiler :) yorumun için teşekkürler

DF
L leo00 bu arada öyle birşey yok, neden küçük yaştaki kardeşlerimizden talep edeyim ki? talep ettiğim kişiler gayet kendini bilen lua diline %90 hakim olan kişiler :) yorumun için teşekkürler

Kardeşim genel olarak profil bu,senin küçük yaşta ki kişilerden isteyip istemediğin beni alakadar etmiyor ben sadece 3 ayda fivem platformunda gördüğüm konuyu senin mesajın üzerinden değerlendirdim ;) :) Ha bu değerlendirmeden diğer kardeşlerimiz yanlış anlamasın aralarında çok bilgili kişiler var ama 3 y 1 doğruyu götürüyor :)

DF
Keşke Herkes Kendi Çıkarları İçin Milletin Kuyusunu Kazmayı Bıraksada Gelişse Herkes.

DF
Bende arıyorum onu bulursam atarım buraya hepimiz faydalanırız

DF
Şikayet ettiğin şey kişilerin kendi hür iradelerine kalmış bir şey yardım etmek yada etmemek buna karışamazsın ki ? açtığın konu hakkında sorun yok fakat açtığın konuya koyduğun başlık yanlış olduğunu düşünüyorum.

DF
Valla 200tl gibi fiyatlara satanlar bulunmakta

DF
Ragnarok Ragnarok haklısın, bu yüzden bazı sunucular çok kötü aslında, karşılıklı paylaşım döngüsü olsa insanlar arasında iyimserce mükemmel olurda bakma işte adam türkçeleştirip parayla satıyor falan filan :D

DF
Sado Hardware evet kimse bana yardım etmek zorunda değil, mesajlaştığım kişi bana en baştan ben bilmem kardeşim dese bilmiyor der geçerim, ama adamlar dalga geçer gibi iki dakikalık iş bu deyip adeta insanla dalga geçiyor. tekrar etmemde fayda var irtibatta olduğum kişiler boş beleş insanlar değil, gayet lua dilini iyi bilen insanlar

DF
Eğer bir script yapıldıysa ve siz yapamıyorsanız "BU SCRIPTE 100 TL VERILIR MI YA? ÇOK PAHALLI" gibi ithamlarda bulunmayın. Vale scripti için iyi bir ücretle biraz bilen birine bile verseniz uğraşıp yapabilir.

DF
Sado Hardware evet kimse bana yardım etmek zorunda değil, mesajlaştığım kişi bana en baştan ben bilmem kardeşim dese bilmiyor der geçerim, ama adamlar dalga geçer gibi iki dakikalık iş bu deyip adeta insanla dalga geçiyor. tekrar etmemde fayda var irtibatta olduğum kişiler boş beleş insanlar değil, gayet lua dilini iyi bilen insanlar
2 Dakikalık iş diyen kişiler ve yardım etmiyorsa kusura bakmayın da o kişi bir şey bilmeyip kendisini üstün gösterme çabasında olan lua editleyip developerim diye geçinen kişilerdir , 2 dakikalık iş olsa ciddi ciddi adam bunu yapar verir gösterir yada kardeş satarım der o yüzden her 2 dakikalık iş diyene inanma

DF
Son düzenleme:
cylex cylex " Çalmadığım kapı kalmadı, gerek ücretli gerek ücretsiz hiçbir şekilde kimse oralı olmuyor. " şu cümlemi okumadınız sanırım, ben nerede 100 tl çok pahalı gibi ithamlarda bulundum? niye iftira atıyorsunuz bana anlamadım açıkçası?

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//