Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Soru şu yerde bir tane gerçek developer yok mu hocam 🤩

sasuke

Üye
FT Kullanıcı
hocam şu k#% yerinde bana gerçekten kendini developer gibi hissettiren bir kişiye rastlamadım nereye baksal aynı paket aynı şey yabancı leak sitelerinden çalıp türkçeleştirdiğiniz paketler sizin yapmış olduğunuz paketler olmuyor kendinizi developer sanmayın hocam var mı şöyle yiğitler ben tamamen sıfırdan bi sunucu yazarım diyenler

DF
hocam neden gereği olmasın mesela benim hayata geçirmek istediğim farklı fikirlerim var diyelim toplama paket yapan elemanlardan ne isteyebilirim ki ne yapsınlar şu piyasaya artık bi yeni soluk getirilsin
Mantıklı düşün gpt ile ufak tefek şeyleri düzeltip biraz para yapmak varken neden bir şeyleri öğrenmek için çaba göstersinler
ayrıca insanlara alışılmışın dışında bir şey sunarsan yadırgarlar kısaca hak etmiyorlar :)

DF
Mantıklı düşün gpt ile ufak tefek şeyleri düzeltip biraz para yapmak varken neden bir şeyleri öğrenmek için çaba göstersinler
ayrıca insanlara alışılmışın dışında bir şey sunarsan yadırgarlar kısaca hak etmiyorlar :)
doğru söylüyosun hocam senden bi gerçek developer kokusu aldım 👃👃
doğru söylüyosun hocam senden bi gerçek developer kokusu aldım 👃👃
ya da piyasanın içinde buluna buluna artık işi okuyup bitirmiş bir kişisin

DF
Bu arada kimseyi savunmuyorum zaten bunu yapan kişilerin yaş kitlesi belli yazıp çizmeyi öğrenmişler
bilmeyene kakalıyorlar malum bizde bilmeyen çok ek olarak sıfırdan bir şey yazacak olan adam
gidip kendi mağazasını kurar burada üçü beşi kovalamaz neyse gecen güzel olsun siktir et

DF
Bu arada kimseyi savunmuyorum zaten bunu yapan kişilerin yaş kitlesi belli yazıp çizmeyi öğrenmişler
bilmeyene kakalıyorlar malum bizde bilmeyen çok ek olarak sıfırdan bir şey yazacak olan adam
gidip kendi mağazasını kurar burada üçü beşi kovalamaz neyse gecen güzel olsun siktir et
varsa tanıdığın yönlendirsene bana hacı

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//