Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar yeni bir sunucu açacağım, ve hayliyle bir vds şirketi arıyorum. Makinemin ideal özellikleri şunlardır: 12 gb ram 6 cpu. (Hostlab demeyin çünkü aldığımda işletim sistemi bile kurulmuyordu.)
Kolanbilisim.com ' u oneririm piyasada 10-15 adet kadar musterisi var ve onde gelen isimlere sahip piyasada bazi bilisimler gibi saldirip makine satmaya calismiyor
Arkadaşlar yeni bir sunucu açacağım, ve hayliyle bir vds şirketi arıyorum. Makinemin ideal özellikleri şunlardır: 12 gb ram 6 cpu. (Hostlab demeyin çünkü aldığımda işletim sistemi bile kurulmuyordu.)
Da Barınıyoruz Saldırı vs Hiç Bir Sıkıntı Çıkmıyor Dilerseniz Dc Den Beni Ekleyin Benim Aldığım Sunucunun Aynısını Bana Yapılan Fiyattan Verdireyim
discord : AkyosuN34#3284
Konu cevaplanmıştır. | Forum Üyelerimizin de konuya ihtiyaç duyduklarında rahatça girip bakılabilesi için konunuzu ''Cevaplandı'' şeklinde işaretliyor, iyi forumlar diliyorum.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!