Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
CevaplandıSunucu giriş aşamasında SSL-Code56-OpenGL hatası
Aşağıda resmini attığım gibi bir hata alıyorum. Farklı sunucularda denedim sunucu dosyalarını indirirken varsayıyorum %56 ya geldiğinde bu hatayı veriyor ( % lik kısmı değişiklik gösterebiliyor ) normal GTA Online kısmından banlıyım onunla alakalı olabilir mi ?
Aşağıda resmini attığım gibi bir hata alıyorum. Farklı sunucularda denedim sunucu dosyalarını indirirken varsayıyorum %56 ya geldiğinde bu hatayı veriyor ( % lik kısmı değişiklik gösterebiliyor ) normal GTA Online kısmından banlıyım onunla alakalı olabilir mi ?
konunun çözümü kimsede yok hocam vpn falan işe yaramadı sonucu başka internete bağlanmakta buldum sonra dedim olay ip de direk ip değiştirdim ( nasıl değiştirebileceğiniz youtubede var ) çözümü budur.