anilozeel Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 11 ay 5 gün Mesajlar 65 10 Eyl 2019 #1 Merhaba sunucum serverlistte gözükmüyor yardımcı olabilecek var mı?
kadiraktas Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 9 ay 15 gün Mesajlar 407 10 Eyl 2019 #2 server.cfg dosyasında sv_master1 "" bunu bul başına # bunu ekle. Kod:Panoya kopyala #sv_master1 ""
anilozeel Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 11 ay 5 gün Mesajlar 65 12 Eyl 2019 #3 kadiraktas' Alıntı: server.cfg dosyasında sv_master1 "" bunu bul başına # bunu ekle. Kod:Panoya kopyala #sv_master1 "" Genişletmek için tıkla ... Selamlar ekledim lakin yine aynı şekilde görüntülenmiyor
kadiraktas' Alıntı: server.cfg dosyasında sv_master1 "" bunu bul başına # bunu ekle. Kod:Panoya kopyala #sv_master1 "" Genişletmek için tıkla ... Selamlar ekledim lakin yine aynı şekilde görüntülenmiyor
Banshee Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 11 ay 2 gün Mesajlar 23 18 Ara 2019 #4 Aynı hatayı alıyorum sorun çözüldü mü acaba ?
ZhoNNz Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 9 ay 16 gün Mesajlar 338 20 Ara 2019 #5 godmode tarafından çözümlenen bir konu; ( KONU ) konu içeriği aynı olduğu için Cevaplandı olarak işaretlenmiştir.
godmode tarafından çözümlenen bir konu; ( KONU ) konu içeriği aynı olduğu için Cevaplandı olarak işaretlenmiştir.