SoraV Hard RolePlay olup +16 yaşında (belki 15) alım yapan bir RolePlay sunucusudur. Sunucuda FiveM saati önemli değildir, sunucumuzda 2 tane aşamalı bir şekilde whitelist alımı bulunmakta, 1. Aşama Google Form aracığılıyla bir form doldurmak zorundasınız eğer formunuz kontrol edildikten sonra kabul edilirse bir sesli odaya çekilip sizin 2. Aşama olan sesli bir şekilde mülakata gireceksiniz.
Sunucu Adı ; SoraV
Yaş sınırlaması : +16
İstediğiniz Günlük Online Süre : -
Aradığınız Özellikler : Saygılı bir insan olması anlayışlı ve güzel bir şekilde çalışabileceğimiz.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : filthysora#0900
Diğer / Ek : SoraV adlı projem için bir sponsor arıyorum. Makine/Key/TS3 sağlayacak. Sponsor sağlayabildiğiniz firma veya community'niz varsa (firma belki daha iyi olabilir) lütfen yukarıdaki vermiş olduğum Discord isminden bana ulaşınız. NOT : SoraV yeni bir sunucudur. Eğer bizimle iş birliği yapmak isterseniz lütfen Discord'uma ulaşın ve sizinle konuşalım
Sunucu Adı ; SoraV
Yaş sınırlaması : +16
İstediğiniz Günlük Online Süre : -
Aradığınız Özellikler : Saygılı bir insan olması anlayışlı ve güzel bir şekilde çalışabileceğimiz.
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) : filthysora#0900
Diğer / Ek : SoraV adlı projem için bir sponsor arıyorum. Makine/Key/TS3 sağlayacak. Sponsor sağlayabildiğiniz firma veya community'niz varsa (firma belki daha iyi olabilir) lütfen yukarıdaki vermiş olduğum Discord isminden bana ulaşınız. NOT : SoraV yeni bir sunucudur. Eğer bizimle iş birliği yapmak isterseniz lütfen Discord'uma ulaşın ve sizinle konuşalım