Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Cevaplandı sunucumda düzeltilmesi gereken şeyler

Asijojuq42

Üye
FT Kullanıcı
düzeltilmesi gereken bir liste var ama bazılarını nasıl yapacağımı bilmiyorum birileri yardım edebilecek olursa çok hoş olur arkadaşlar.

öncelikle tokovoip her şeyi ayarladık fakat mesafe fark etmeksizin herkes birbirini duyabiliyor, telefonu tokovoip uyarladım ama yine de telefonda caps basınca talking on radio yazmasına rağmen duyamıyoruz.

polislerin üst arama sistemini disc envantere entegre ettik fakat üst aramaya bastığımız zaman elleri havada olmasına rağmen kişinin elleri havada olmalı uyarısını veriyor.

Animasyon menüsünde cmd vs. bir hata yok fakat paylaşılan animasyonlar tek taraflı oluyor karşı taraf kabul etmesine rağmen sadece isteği atan kişi animasyonu gerçekleştiriyor.

Son olarak envanterde bulunan eşyalar kendi kendine sayıları değişiyor 1 telefon 2 hamburger varsa ikiye bazen 3 e katlanıyor ama telefonlardan fazlalık diye birini veya bir kaçını bırakırsak veya verirsek telefon yok hatası ile karşı karşıya kalıyor ve telefonu kullanamıyoruz.

DF
Eskin#9461 Discord üzerinden eklerseniz sorunu çözüme kavuşturabiliriz.

DF
Konuyu beklemeye aldım, sorun çözüme ulaşırsa tekrardan dönüş sağlarsanız sevinirim.

DF
Konuyu beklemeye aldım, sorun çözüme ulaşırsa tekrardan dönüş sağlarsanız sevinirim.

Tokovoip bizim sistemde ciddi bozukluklar vardı ve telefonda fix değildi onlar için birisine ulaştık telefonu ve tokovoipi değiştirdik düzeldi.

üst arama sisteminde el kaldırma scripti ile disc-inventoryhud search kısmının kullandığı animasyon ve istediği yani aradığı animasyon aynı değilmiş ikisini entegre edince düzeldi.

duplicate hatası envanterde eşyalar bugün denedik hiçbirisi katlanmadı bir hata göremedik nasıl düzeldi bilmiyorum düzenleme yaparken kendiliğinden durum geçti sanırım farkında olmadan bir düzenleme ile hallettik.

Animasyon menüsündeki hatayı aslında hata değil script o özelliği barındırmıyor muhtemelen yarın çözmeye çalışacağız çözüme kavuşursa yazacağım.

DF
Tokovoip bizim sistemde ciddi bozukluklar vardı ve telefonda fix değildi onlar için birisine ulaştık telefonu ve tokovoipi değiştirdik düzeldi.

üst arama sisteminde el kaldırma scripti ile disc-inventoryhud search kısmının kullandığı animasyon ve istediği yani aradığı animasyon aynı değilmiş ikisini entegre edince düzeldi.

duplicate hatası envanterde eşyalar bugün denedik hiçbirisi katlanmadı bir hata göremedik nasıl düzeldi bilmiyorum düzenleme yaparken kendiliğinden durum geçti sanırım farkında olmadan bir düzenleme ile hallettik.

Animasyon menüsündeki hatayı aslında hata değil script o özelliği barındırmıyor muhtemelen yarın çözmeye çalışacağız çözüme kavuşursa yazacağım.
Geri dönüşünüz için teşekkürler.

DF
Animasyon menüsü en güncel versiyona guncelleyince düzeldi konu kapanabilir ve başlık değişebilir.

DF
Konu tarafımca doğru kategoriye alınmıştır.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//