Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yetkili Arıyorum Sunucumuz Sharp Roleplay İçin Yetkili Ekibi Arıyoruz!

3miR

Üye
FT Kullanıcı
Discord
emir#1738

🌟 SHARP ROLEPLAY | YETKİLİ EKİBİNE KATILMANIN ZAMANI! 🌟

Sadece bir oyun değil, bir deneyim!
SHARP ROLEPLAY olarak, efsane bir yönetim ekibi kurmaya karar verdik ve bu yolculukta seninle olmak istiyoruz! Eğer oyunculara gerçek anlamda yardımcı olmak, sunucu düzenini sağlamak ve bir topluluk oluşturmak senin için heyecan vericiyse, o zaman doğru yerdesin!

🔍 Bizimle Neler Yapacaksın?​

Destek Ekibi: Oyuncuları dinleyecek, her soruyu çözmek için zaman kaybetmeden harekete geçecek ve topluluğun huzurunu koruyacak.
Admin Ekibi: Sunucu içinde kesintisiz bir deneyim sağlayacak, adil kararlarla herkesin rahatça oynayabilmesini sağlayacak.
Topluluk Yöneticisi: Discord kanallarını yöneterek topluluğun sesine kulak verecek, geri bildirimleri değerlendirip hızla aksiyon alacak.

💥 Bizi Diğerlerinden Farklı Kılan Ne?​

Bir Aile Gibi! Şeffaf, dürüst ve samimi bir ekip. Herkese değer veriyoruz ve bu yolculuğu birlikte daha eğlenceli hale getiriyoruz.
Hizmet ve Yardım, Önceliğimiz! Yöneticilerimiz her zaman oyuncularımızın yanında, yalnızca görevli değil, aynı zamanda yardımsever birer arkadaş olarak!
Adil ve Güçlü Yönetim: Herkesin eşit olduğu, herkesin sesinin duyulduğu bir ortam sunuyoruz. Yöneticilik sadece bir rol değil, bir sorumluluk!
Topluluğumuzu Birlikte Büyütüyoruz: Her gün büyüyen ve güçlenen bir sunucu altyapısına sahip, aktif bir ekip olarak sürekli yenilikçi ve eğlenceli projelerle karşınızdayız!

⚡ Hangi Yetkilileri Arıyoruz?​

Yaş sınırı Sadece 17 yaş ve üzeri, oyun deneyimi ve sorumluluk bilinci yüksek kişileri arıyoruz!
Oyuncu kitlesi ile uyumlu çalışabilecek, liderlik özelliklerine sahip.
Dürüst ve Tarafsız. Hem eğlenceli hem de adil bir şekilde yönetim sağlayacak.
Etkili İletişim. Takım içi koordinasyonu sağlayacak, oyuncularla sıcak ve güvenilir bir ilişki kurabilecek.
Teknolojiyle İç İçe. Discord ve benzeri platformlarda aktif olabilen, dijital ortamda etkin bir yöneticilik yapacak.
Minimum haftada 10-15 saat aktif olabilecek.

🎯 Şimdi Değişim Zamanı!​

Kendini göstermek, becerilerini ortaya koymak ve SHARP ROLEPLAY ekibinin parçası olmak istiyorsan, seni bekliyoruz! Eğer fark yaratmaya hazırsan, başvurunu hemen yap!

💬 Başvuru İçin Discord Sunucumuza Katıl:
[discord.gg/sharproleplay]

🔥 SHARP ROLEPLAY - Kendi Hikayeni Yaz, Kaliteli Rol Yapma, Güçlü Yönetim! 🔥

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
    // Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//