Saat 7'den beri bununla uğraşıyorum. Makineye Paketi kurdum, server.cfg'yi düzenledim, xampp'i açtım, sql'i okuttum. Herşey tamam. Fakat paketi çalıştırıp fivem'e girince, F8 > connect ip yazınca, bağlanılıyor diyor, sonra bu hatayı veriyor.
Ekli dosyayı görüntüle 69955
Dedim bir şeyi eksik yapmış olmalıyım. Sonra portlarla ilgili birşey olduğunu anlayınca firewall üzerinden tcp udp port ayarlarını yaptım. Firewall'ı kapattım. Fakat Hala aynı hata. Bir kişiye sordum, hata yok, port kontrolü yap dedi. Gittim internetten port kontrolü yaptım. Makine IP'si + 30120 port'unu yazdığımda closed diyor. Hosting firmasına ilettiğim zaman kapat aç düzelir belki dendi.
Çözümü yok mu bunun ? NOT : fivemlistte de ne yaptıysam gösteremedim. [TR] Tagı ekledim çıkmadı,forum üzerinde ki rehberleri yaptım olmadı. Sunucu dosyalarını güncelledim olmadı. Hiçbir şekilde gözükmüyor. Sunucu ismi yanlış olduğunu anlayınca onu da düzelttim yine de çıkmıyor..
Buradan yardım edemeyecek olanlar için DC : T U R A N¹⁸⁰#3363 ( ekleyemesseniz dc atın ben eklerim. )