Merhabalar arkadaşlar,
Birkaç gündür hata alıyorum panel üzerinden hatanın ismi "System.ArgumentException: Option ‘userid’ not supported."
MySQL üzerinden verileri çekemiyor ve birçok sorun yaratıyordu.
Birçok yabancı kaynaktan araştırdım hatanın çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Biraz kafa yordum çözümü kendim buldum.
server.cfg içerisinde mysql bağlantısını sağlayan;
set mysql_connection_string "server=localhost;database=essentialmode;userid=root;password="
satırını,
set mysql_connection_string "server=localhost;database=essentialmode;Uid=root;password="
olarak değiştirdiğiniz vakit sorununuz çözülmüş olacaktır.
Aynı hatayı "password" stringi üzerinden almanızda muhtemel bu yüzden direkt olarak size direkt olarak güncel MySQL Connection Stringlerine ulaşabileceğiniz bi kaynak bırakıyorum.
FiveM ile ilgili her türlü sorularınız için
Birkaç gündür hata alıyorum panel üzerinden hatanın ismi "System.ArgumentException: Option ‘userid’ not supported."
MySQL üzerinden verileri çekemiyor ve birçok sorun yaratıyordu.
Birçok yabancı kaynaktan araştırdım hatanın çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Biraz kafa yordum çözümü kendim buldum.
server.cfg içerisinde mysql bağlantısını sağlayan;
set mysql_connection_string "server=localhost;database=essentialmode;userid=root;password="
satırını,
set mysql_connection_string "server=localhost;database=essentialmode;Uid=root;password="
olarak değiştirdiğiniz vakit sorununuz çözülmüş olacaktır.
Aynı hatayı "password" stringi üzerinden almanızda muhtemel bu yüzden direkt olarak size direkt olarak güncel MySQL Connection Stringlerine ulaşabileceğiniz bi kaynak bırakıyorum.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
FiveM ile ilgili her türlü sorularınız için
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
üzerinden ulaşabilirsiniz.
Son düzenleme: