Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Paradise ve Imperial, ah kasaba zamanları tek bir balıkcılık yapar direk BMW M2 M4 M5 direk koleksiyonu tamamlardım, hep bu tarz hud kullanılırdı ekranın yarısını kaplardı ama güzeldi, ozamanlar hilede yok tabi
Paradise ve Imperial, ah kasaba zamanları tek bir balıkcılık yapar direk BMW M2 M4 M5 direk koleksiyonu tamamlardım, hep bu tarz hud kullanılırdı ekranın yarısını kaplardı ama güzeldi, ozamanlar hile de yok tabi
Kasaba bittikten sonra şehir sistemi geldi 3 ay alışamadım cok büyük geldi, sonra da bırakma kararı aldım son 1 yıldır sadece işim olduğun da giriyorum eski tadı yok, kasaba da nereye gitsen rol dönerdi benzinliğe carpan tipler olurdu ama şuanki gibi rdm-vdm olmazdı eski tadı yok.
2018 de başlamış biri olarak esx envanter zamanında lüks ve üst düzey bir şeydi sağ alta esx menu gibi bir şey çıkar oradan üstümüzde ne olup olmadığını görürdük :/
Paradise ve Imperial, ah kasaba zamanları tek bir balıkcılık yapar direk BMW M2 M4 M5 direk koleksiyonu tamamlardım, hep bu tarz hud kullanılırdı ekranın yarısını kaplardı ama güzeldi, ozamanlar hilede yok tabi
Ben o benzinliğin ordaki emlağı işletiyordum kasa da bug vardı 100 milyon yapmıştım cahit abim affetsin, oranın logosunu da ben tasarlamıştım zamanın da
Ben o benzinliğin ordaki emlağı işletiyordum kasa da bug vardı 100 milyon yapmıştım cahit abim affetsin, oranın logosunu da ben tasarlamıştım zamanın da
yok hatırlamıyorum bi cahit abi vardı cocuğu arkada bağrıyorken destek ile ilgilenıyordu diğer ortakları boştu zaten hiç bir şekilde yardım etmıyorlardı adama en son bıraktı.
yok hatırlamıyorum bi cahit abi vardı cocuğu arkada bağrıyorken destek ile ilgilenıyordu diğer ortakları boştu zaten hiç bir şekilde yardım etmıyorlardı adama en son bıraktı.