Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

UYARI 1X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

c5yci

Üye
FT Kullanıcı
Discord
discord.gg/sanchezvrp
Arkadaşlar 3 Gün Önce THUGS V2 | 1K Fiyat Performans Roleplay Paketi Diye Satılan Paketi Satın Aldım ve Paket Bize Full Fix Diye Satıldı İlanda da Yazmakta Zaten Bu Ama Paket FİX Olmanın Yanından Dahi Geçmiyor Aşşırı Eksik ve Full Problemli Bir Paket Ben Size Ufak Eksiklerden ve Buglardan Bahsedeyim:
PD TABLETİ ELDEYKEN TABLET ANİMASYONU YOK
PARK SİSTEMİ SIKINTILI
MEKANİK MENÜNÜN RESMİ AŞAĞIDA MEVCUT
BENZİN SCRİPTİ YOK
GÜNLÜK ÇARK VE TİME SHOP KEYİ EKSTRA SATIN ALMALIYMIŞIM
KIYAFETÇİLERDEKİ VE DİĞER KIYAFET DEĞİŞTİRME YERLERİ E NOTİFY ŞEKLİNDE DEĞİL KIYAFETE ALT TUŞU İLE
MOTEL ODALARINA KİŞİSEL DEPO VE KIYAFETÇİ YOK
VİNEWOOD YAZISI YOK
CROSHAİR Q TUŞUNDAN AÇILIYOR VE ESC BASARAK KAPATIYORUZ
CROS SİLAH NİŞAN ALINDIĞINDA DEĞİL SÜREKLİ EKRANDA
EMS SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR CANLANDIRMA VS
POLİS ARAÇLARI E BASILI TUTUNCA HEM ÇAKAR HEM SİREN AYNI ANDA AÇILIYOR
FATURA SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR
BEAN MACHİNE BOZUK
SOYGUNLAR YAPILMIYOR VE MAYMUNCUK YOK
TEKER PATLATMA YOK
MAFİA HOUSE YOK
7034 MALİKANEDE SIKINTI VAR
Br0 Fx 05 YOK
ESRAR MESLEĞİ YOK
METH MESLEĞİ YOK
ESRAR VE METH SATILABİLECEK BİR YER YOK
Sandy Office YOK
SANDY HOSPİTAL YOK
VİDEODAKİ UNİCORN İLE ALAKASIZ
FOTOĞRAFTAKİ GÖLBARDAN ALAKASIZ
Cockatoos Nightclub YOK
Bahama mamas V2 YOK
Nikola Mirror Park V3.1 YOK
Beach Game V2 YOK
TACO BAR SIKINTILI CAMDAN SES GEÇMİYOR
Redline MEKANİK YOK
Import Garage MEKANİK YOK
Auto Exotic YOK
Tuner Shop YOK
BALLAS HOUSE YOK
grove street families YOK
Vagos YOKLost MC YOK
Western MC YOK
Şehir Binası YOK
Köprü YMAP HİÇBİR YERE BAĞLANMIYOR
BEACH CLUB YOK
MEKANİK MENÜ
1733750455145.png
YANİ ARKADAŞIN HAKKINA GİRMEK İSTEMEM EYW SAĞOLSUN BAZI PROBLEMLERİ FİXLEDİ FAKAT FİXLEDİĞİ PROBLEMLERDEN DAHA FAZLA PROBLEM VAR GÖZ ATMAK İSTERSENİZ AŞAĞIYA KONU LİNKİNİ BIRAKICAM Bİ BAKIN DEMEK İSTEDİKLERİMİ ANLARSINIZ AMA SİZE TAVSİYEM ALMAYIN ALDIRTMAYIN AMA GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ.

DF
Arkadaşlar 3 Gün Önce THUGS V2 | 1K Fiyat Performans Roleplay Paketi Diye Satılan Paketi Satın Aldım ve Paket Bize Full Fix Diye Satıldı İlanda da Yazmakta Zaten Bu Ama Paket FİX Olmanın Yanından Dahi Geçmiyor Aşşırı Eksik ve Full Problemli Bir Paket Ben Size Ufak Eksiklerden ve Buglardan Bahsedeyim:
PD TABLETİ ELDEYKEN TABLET ANİMASYONU YOK
PARK SİSTEMİ SIKINTILI
MEKANİK MENÜNÜN RESMİ AŞAĞIDA MEVCUT
BENZİN SCRİPTİ YOK
GÜNLÜK ÇARK VE TİME SHOP KEYİ EKSTRA SATIN ALMALIYMIŞIM
KIYAFETÇİLERDEKİ VE DİĞER KIYAFET DEĞİŞTİRME YERLERİ E NOTİFY ŞEKLİNDE DEĞİL KIYAFETE ALT TUŞU İLE
MOTEL ODALARINA KİŞİSEL DEPO VE KIYAFETÇİ YOK
VİNEWOOD YAZISI YOK
CROSHAİR Q TUŞUNDAN AÇILIYOR VE ESC BASARAK KAPATIYORUZ
CROS SİLAH NİŞAN ALINDIĞINDA DEĞİL SÜREKLİ EKRANDA
EMS SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR CANLANDIRMA VS
POLİS ARAÇLARI E BASILI TUTUNCA HEM ÇAKAR HEM SİREN AYNI ANDA AÇILIYOR
FATURA SİSTEMİ ÇALIŞMIYOR
BEAN MACHİNE BOZUK
SOYGUNLAR YAPILMIYOR VE MAYMUNCUK YOK
TEKER PATLATMA YOK
MAFİA HOUSE YOK
7034 MALİKANEDE SIKINTI VAR
Br0 Fx 05 YOK
ESRAR MESLEĞİ YOK
METH MESLEĞİ YOK
ESRAR VE METH SATILABİLECEK BİR YER YOK
Sandy Office YOK
SANDY HOSPİTAL YOK
VİDEODAKİ UNİCORN İLE ALAKASIZ
FOTOĞRAFTAKİ GÖLBARDAN ALAKASIZ
Cockatoos Nightclub YOK
Bahama mamas V2 YOK
Nikola Mirror Park V3.1 YOK
Beach Game V2 YOK
TACO BAR SIKINTILI CAMDAN SES GEÇMİYOR
Redline MEKANİK YOK
Import Garage MEKANİK YOK
Auto Exotic YOK
Tuner Shop YOK
BALLAS HOUSE YOK
grove street families YOK
Vagos YOKLost MC YOK
Western MC YOK
Şehir Binası YOK
Köprü YMAP HİÇBİR YERE BAĞLANMIYOR
BEACH CLUB YOK
MEKANİK MENÜ
Ekli dosyayı görüntüle 101116
YANİ ARKADAŞIN HAKKINA GİRMEK İSTEMEM EYW SAĞOLSUN BAZI PROBLEMLERİ FİXLEDİ FAKAT FİXLEDİĞİ PROBLEMLERDEN DAHA FAZLA PROBLEM VAR GÖZ ATMAK İSTERSENİZ AŞAĞIYA KONU LİNKİNİ BIRAKICAM Bİ BAKIN DEMEK İSTEDİKLERİMİ ANLARSINIZ AMA SİZE TAVSİYEM ALMAYIN ALDIRTMAYIN AMA GENEDE SİZ BİLİRSİNİZ.
+1 rep

DF
image.png image.png image.png

HACI NASIL ADAMLARSINIZ SİZ YAA taco ymap in içinde cam dışarı çıkmıyo tezgah niye var diye sorguluyosun codem garage yi f3 e entegre et diyosun bana kırmızı park alanını değiştirip mesleklerin hepsinide dosyalardan deneyebilirin hocam hepsi fix denendi ayrıca esrar mesleği vesayre hepsi var ki ben acele etcektim 1 ay süre var dedin daha soygunlarda çalışıyo itemlerini bilmediğinden yapamamışsınızdır muhtemelen banada arkadaşım dedi cidiye aldım önemli bişey var gibi 1k dan 750 tl ye düşürdüm paketi mekaniğinde mantığını anlamadığından değiştik mekanikte bu değildi ayrıca salamak için sallamayın saygılar başarılar iyi forumlar dilerim hocam :)
Ve Ayrıca Okula gidim onada trip atio fln demişler ben size trip nie atayım olm dawkdwawdawa okula laptopu götüremedim kardeşlerim kusura bakmayın

DF
Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 101141Ekli dosyayı görüntüle 101142Ekli dosyayı görüntüle 101145

HACI NASIL ADAMLARSINIZ SİZ YAA taco ymap in içinde cam dışarı çıkmıyo tezgah niye var diye sorguluyosun codem garage yi f3 e entegre et diyosun bana kırmızı park alanını değiştirip mesleklerin hepsinide dosyalardan deneyebilirin hocam hepsi fix denendi ayrıca esrar mesleği vesayre hepsi var ki ben acele etcektim 1 ay süre var dedin daha soygunlarda çalışıyo itemlerini bilmediğinden yapamamışsınızdır muhtemelen banada arkadaşım dedi cidiye aldım önemli bişey var gibi 1k dan 750 tl ye düşürdüm paketi mekaniğinde mantığını anlamadığından değiştik mekanikte bu değildi ayrıca salamak için sallamayın saygılar başarılar iyi forumlar dilerim hocam :)
Ve Ayrıca Okula gidim onada trip atio fln demişler ben size trip nie atayım olm dawkdwawdawa okula laptopu götüremedim kardeşlerim kusura bakmayın
HAHAHAHAHAH hadi biz itemleri bilmediğimizden yapamadık peki vaad ettiğin mapler neden yüklü değil?
garajı senden istek olarak istedim ekstra olarak 1 ay süre var evet ama ben senin vdsten çıkmanı bekleyemem bizimde yapmamız gereken işler var bugün hepsi fix dediğin işlemlerin hiçbiri yapılmadı benzinlik sc bozuk dedin hadi onuda geçtim karakter menüyü bize sormadan direkt kafana göre kurdun ve ekstra olarak ben senin kardeşin değilim ful fix diye satıyorsan bunu fix olucak ful fix diyorum ama fix olmayan şeyleri 2 gün ücretsiz destek veriyormuşsun PUAHAHAHH 2 günde neleri fixledin sanki boombox mı?

DF
HAHAHAHAHAH hadi biz itemleri bilmediğimizden yapamadık peki vaad ettiğin mapler neden yüklü değil?
garajı senden istek olarak istedim ekstra olarak 1 ay süre var evet ama ben senin vdsten çıkmanı bekleyemem bizimde yapmamız gereken işler var bugün hepsi fix dediğin işlemlerin hiçbiri yapılmadı benzinlik sc bozuk dedin hadi onuda geçtim karakter menüyü bize sormadan direkt kafana göre kurdun ve ekstra olarak ben senin kardeşin değilim ful fix diye satıyorsan bunu fix olucak ful fix diyorum ama fix olmayan şeyleri 2 gün ücretsiz destek veriyormuşsun PUAHAHAHH 2 günde neleri fixledin sanki boombox mı?
dostum ben savunmamı yaptım karakter menüyü değiş desen değişirdik zaten 3 seçenek vardı pakete o kurulu hepsi hazır istiyosan ss side atarım rahat ol sen :)
image.png
DEĞİŞTİRME TARİHİNEDE BAK :)

DF
Son düzenleme:
vdsten çıkarken dosyalara zarar vermen :)
hiç bir dosyaya zarar vermedim öyle birşeyde yapmam ayrıca ben okuldaydım haberim yokken yapmışsınız herşeyi telefondan dc girilmiyor iphonedan :)

DF
Hacım lisanslı eklentilermi bunlar merağımdan soruyorumda?
eklediği lisanlı sclerde lisans yoktu ve büyük ihtimal bunlarda da yok :)
hiç bir dosyaya zarar vermedim öyle birşeyde yapmam ayrıca ben okuldaydım haberim yokken yapmışsınız herşeyi telefondan dc girilmiyor iphonedan :)
o zaman ruhani bir varlık girip dosyaları kurcalamış ve bozmuş

DF
Hacım lisanslı eklentilermi bunlar merağımdan soruyorumda?
yok kral ne etin
eklediği lisanlı sclerde lisans yoktu ve büyük ihtimal bunlarda da yok :)

o zaman ruhani bir varlık girip dosyaları kurcalamış ve bozmuş
lisanslı sc 750 tl ye niye veremkine delimi şey eti beni hocam , ayrıca ben senin dosyalarını bozup napcam elime ne geçeçek onu çözemedim hocam ben okuldaydım zaten anlatamıyorum galiba

DF
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//