HAKKIMIZDA
NetroX Sunucuları 6 Mayıs 2018 tarihinde kurulup, her zaman kaliteye ve oyuncunun haklarına önem veren kuruluştur. Çoğu RPG oyununda başarılarda bulunmuş NetroX Ailesi artık GTA V RP'de! Sizleri sıkıcı, kalitesiz sunuculardan kurtarmaya geliyoruz, hazır mısınız? Kemerlerinizi bağlayın, uçuşa geçeceğiz. İlgili ekibimiz, sizlerin her zaman hizmetinde olacaktır.
====================================================================================================================MAKİNE ÖZELLİKLERİ
Bu kadar sistemi çalıştırmak için'de bir sunucuya ihtiyacımız var ama en iyisinden
AMD Ryzen™5 3600X @ 3.8GHz
3 Core CPU
10 GB DDR4 Ram
140 GB M2 SSD Disk Alanı
1000 Mbps İnternet Erişimi
Yurt içi + Yurt Dışı Tam Koruma (Mikrotik + Yazılım)
====================================================================================================================
SİSTEMLERİMİZ
-
SEÇİM EKRANIMIZ
Ne kadarda hoş öyle değil mi?
STRESS SİSTEMİ
Herkes cesur olamaz öyle değil mi, silahınızı doğrulturken korkarsanız stresiniz artar ve gözleriniz titrer
LASTİK PATLATMA
Camdan dışarıya sigarayı atanlardan nefret ediyorum, bir bıçakla lastiklerini patlatmak ne kadar iyi olur öyle değil mi?
REHİN ALMA SİSTEMİ
Bir bankayı soymak için ne gerekir? silah, adam ve tabi ki rehine
LEGAL MESLEK
Biraz helal para, fazlamı gelir?
GPS TAKİP VE HIZ GÖRME EKRANI
Bir aynasızsanız ve önünüzdeki araç anonsa rağmen durmuyorsa, onu GPS'le işaretleyip kovayalabilirsiniz. Ayrıca araç bilgilerini görebilirsiniz.
NPC BENZİNCİ
Sami abi! depoyu fulleyiver.
F3 MENU
Tek tıkla işlem yapmak mı? düştüm.
GYM SİSTEMİ
Ben Fero motivasyon müziğiyle kas yapmak ve gece için 2 hatun tavlamak, var bi hayalimiz.
P***VENK SİSTEMİ
Abi benim adım Erşan Kuneri, p*rnocu muyum ben? Donla sevişecek diyorum. Ahçı admine, admin kurucuya, sonra hepsi admine.
NOT
Arkadaşlar sizlere resimle gösteremeyeceğimiz sistemlerin videolarını hazırladık, merak ettiklerinizin üstüne tıklayıp öğrenebilirsiniz
İLETİŞİM
Discord:
E-Mail: [email protected]
Steam Grubu:
NetroX Sunucuları 6 Mayıs 2018 tarihinde kurulup, her zaman kaliteye ve oyuncunun haklarına önem veren kuruluştur. Çoğu RPG oyununda başarılarda bulunmuş NetroX Ailesi artık GTA V RP'de! Sizleri sıkıcı, kalitesiz sunuculardan kurtarmaya geliyoruz, hazır mısınız? Kemerlerinizi bağlayın, uçuşa geçeceğiz. İlgili ekibimiz, sizlerin her zaman hizmetinde olacaktır.
====================================================================================================================MAKİNE ÖZELLİKLERİ
Bu kadar sistemi çalıştırmak için'de bir sunucuya ihtiyacımız var ama en iyisinden
AMD Ryzen™5 3600X @ 3.8GHz
3 Core CPU
10 GB DDR4 Ram
140 GB M2 SSD Disk Alanı
1000 Mbps İnternet Erişimi
Yurt içi + Yurt Dışı Tam Koruma (Mikrotik + Yazılım)
====================================================================================================================
SİSTEMLERİMİZ
-
SEÇİM EKRANIMIZ
Ne kadarda hoş öyle değil mi?
STRESS SİSTEMİ
Herkes cesur olamaz öyle değil mi, silahınızı doğrulturken korkarsanız stresiniz artar ve gözleriniz titrer
LASTİK PATLATMA
Camdan dışarıya sigarayı atanlardan nefret ediyorum, bir bıçakla lastiklerini patlatmak ne kadar iyi olur öyle değil mi?
REHİN ALMA SİSTEMİ
Bir bankayı soymak için ne gerekir? silah, adam ve tabi ki rehine
LEGAL MESLEK
Biraz helal para, fazlamı gelir?
GPS TAKİP VE HIZ GÖRME EKRANI
Bir aynasızsanız ve önünüzdeki araç anonsa rağmen durmuyorsa, onu GPS'le işaretleyip kovayalabilirsiniz. Ayrıca araç bilgilerini görebilirsiniz.
NPC BENZİNCİ
Sami abi! depoyu fulleyiver.
F3 MENU
Tek tıkla işlem yapmak mı? düştüm.
GYM SİSTEMİ
Ben Fero motivasyon müziğiyle kas yapmak ve gece için 2 hatun tavlamak, var bi hayalimiz.
P***VENK SİSTEMİ
Abi benim adım Erşan Kuneri, p*rnocu muyum ben? Donla sevişecek diyorum. Ahçı admine, admin kurucuya, sonra hepsi admine.
NOT
Arkadaşlar sizlere resimle gösteremeyeceğimiz sistemlerin videolarını hazırladık, merak ettiklerinizin üstüne tıklayıp öğrenebilirsiniz
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.