MERHABALAR
Ben ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten bir script ve nui geliştiriciyim.
Hazır sistemlerle sınırlı kalmak istemeyen, özgün ve stabil yapılar isteyen herkesle çalışabilirim.
İster tamamen sıfırdan script yazılması, ister mevcut bir sistemin optimize edilmesi ya da hata ayıklanması olsun—ihtiyacınız olan teknik desteği hızlı ve profesyonel şekilde sağlıyorum.
Size özel paneller, UI tabanlı arayüzler, export sistemleri, veri güvenliği ve performans odaklı çözümler geliştiriyorum.
Sadece bir kod yazmak değil, sizin işinizi kolaylaştıracak, kullanıcı dostu ve uzun vadeli sistemler kuruyorum.
Bir sistem çalışmıyor mu? Güncelleme sonrası hatalar mı oluştu? Performans sorunları mı yaşıyorsunuz?
Tüm bu sorunlara teknik açıklamalarla değil, çözümle gelirim.
Her zaman ulaşabileceğiniz, detaylara önem veren ve işin sonuna kadar arkasında duran biriyle çalışmak isterseniz, buradayım.
Hizmetlerim ;
- Sıfırdan Paket Yapımı
- Hazır Paket Satışı ( Kendime Ait Aktif Sunucumda Kullanılan Sürekli Güncel Paket )
- Sıfırdan Script Yazma
- Script , Map , Araç Hataları Düzeltme
- Araç Handling Ayarlamaları
- Günü Birlik Hata Çözümleri
- Haftalık Sunucu Developer Hizmeti
- Aylık Sunucu Developer Hizmeti
Bilgilerim ;
İsim : Murat
Bildiğim Yazılım Dilleri : Lua , Javascript - Node , PHP , html5 , C#
Fivem Tarafı Deneyim Sürem : +5 YIL
Discord ;
Ben ihtiyaçlarınıza özel çözümler üreten bir script ve nui geliştiriciyim.
Hazır sistemlerle sınırlı kalmak istemeyen, özgün ve stabil yapılar isteyen herkesle çalışabilirim.
İster tamamen sıfırdan script yazılması, ister mevcut bir sistemin optimize edilmesi ya da hata ayıklanması olsun—ihtiyacınız olan teknik desteği hızlı ve profesyonel şekilde sağlıyorum.
Size özel paneller, UI tabanlı arayüzler, export sistemleri, veri güvenliği ve performans odaklı çözümler geliştiriyorum.
Sadece bir kod yazmak değil, sizin işinizi kolaylaştıracak, kullanıcı dostu ve uzun vadeli sistemler kuruyorum.
Bir sistem çalışmıyor mu? Güncelleme sonrası hatalar mı oluştu? Performans sorunları mı yaşıyorsunuz?
Tüm bu sorunlara teknik açıklamalarla değil, çözümle gelirim.
Her zaman ulaşabileceğiniz, detaylara önem veren ve işin sonuna kadar arkasında duran biriyle çalışmak isterseniz, buradayım.
Hizmetlerim ;
- Sıfırdan Paket Yapımı
- Hazır Paket Satışı ( Kendime Ait Aktif Sunucumda Kullanılan Sürekli Güncel Paket )
- Sıfırdan Script Yazma
- Script , Map , Araç Hataları Düzeltme
- Araç Handling Ayarlamaları
- Günü Birlik Hata Çözümleri
- Haftalık Sunucu Developer Hizmeti
- Aylık Sunucu Developer Hizmeti
Bilgilerim ;
İsim : Murat
Bildiğim Yazılım Dilleri : Lua , Javascript - Node , PHP , html5 , C#
Fivem Tarafı Deneyim Sürem : +5 YIL
Discord ;
Linkleri,görmek için