Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yetkili Olmak İstiyorum (Ücretli) Developer Hizmeti | Qbcore | Fix Sosyal Paket | by bonzaimm

bonzaimm

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
discord.gg
Bonzaimm Discord sunucusu, FiveM sunucu sahipleri için en kapsamlı hizmetleri sunarak sunucunuzun potansiyelini tam olarak ortaya çıkarmanıza yardımcı oluyor!

İşte size sunduğumuz hizmetler:

• Developerlık Hizmetleri: Sunucunuz için özel eklentiler, scriptler ve modlar geliştirerek oyun deneyimini zenginleştiriyoruz.
  • Script Destekleri: Mevcut scriptleriniz için sorun giderme, güncelleme ve özelleştirme hizmetleri sunuyoruz.
  • Handling Hizmetleri: Araçlarınızı özelleştirerek daha gerçekçi ve eğlenceli bir sürüş deneyimi yaratıyoruz.
  • Discord Hizmetleri: Sunucunuz için özel Discord botları, sunucu tasarımları ve yönetim hizmetleri sunuyoruz.
  • Full Fix Paket Hizmetleri: Sunucunuzda karşılaştığınız tüm sorunları çözmek için kapsamlı bir hizmet paketi sunuyoruz.
  • Paket Hizmetleri: İhtiyaçlarınıza göre özelleştirilmiş hizmet paketleri sunarak bütçenizi korumanızı sağlıyoruz.
  • Forma Hizmetleri: Sunucunuz için özel forma tasarımları oluşturarak oyuncularınıza benzersiz bir görünüm kazandırıyoruz.
  • Logo Hizmetleri: Sunucunuz için profesyonel ve etkileyici bir logo tasarlıyoruz.
  • Araç Hizmetleri: Sunucunuz için yeni araçlar ekleyerek oyun deneyimini çeşitlendiriyoruz.
  • Kişiye Özel Paket Hizmetleri: İhtiyaç duyduğunuz özel hizmetleri sunarak sunucunuzun tam olarak istediğiniz gibi olmasını sağlıyoruz.
Kendim tasarım ile ilgileniyorum, ancak sunucunuzu daha da özel hale getirmek için size yardımcı olabilirim!

• Tasarım Desteği: Tasarım fikirlerinizi hayata geçirmeniz için size yardımcı oluyoruz.
  • Görsel Özelleştirme: Sunucunuzun görsel kimliğini güçlendirmek için size tavsiyelerde bulunuyoruz.
FiveM sunucunuzun başarısı için her şeyimiz hazır!

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//