Adınız : Berat
Yaşınız : 24
Yaşadığınız Yer : Malatya
Daha Önceki Tecrübelerim : Daha önce bir çok fivem sunucularına hizmet verdim bunun dışında kendi sunucumu dahi açtım.
Günlük Online Süreniz : 7/24
Diğer / Ek : NewQB Framework hizmet vermekteyim.
İLETİŞİM İÇİN DİSCORD ADRESİM : mrcey
Benim Hakkımda Bikaç bilgi
Lua, Html CSS JavaScript ve Az çokda olsa C# dilini öğrendim
Kendime Özgün Oyun Paketlerim var
Fivem Paketi
Rust Paketi
Minecraft Paketi
Discord Botları
Gibi Gibi Daha Fazlası
Hepinize Merhabalar Değerli Kardeşlerim Abilerim Ablalarım.
Piyasa da adı duyulmamış fakat uzun zamandır bu işlerle uğraşmaktayım fakat artık bu yaptığım şeyleri siz güzel insanlara sunmaya karar verdim.
NOT : Son zamanlarda yaşanılan dolandırıcılık olayları yüzünden ücret olarak anlaşırsak önden önce işe başlıyorum daha sonra işin bitmesine yakın gösterip paramı alır işinizi teslim ederim.
!BU ARADA UNUTMAYIN KENDİNİZE KÖLE DEĞİL DEVELOPER TUTUYORSUNUZ LÜTFEN 3KRŞ PARA VERİP HER İSTEDİĞNİZİ YAPTIRMAYI BEKLEYEN KİŞİLER YAZMASIN.
Yaşınız : 24
Yaşadığınız Yer : Malatya
Daha Önceki Tecrübelerim : Daha önce bir çok fivem sunucularına hizmet verdim bunun dışında kendi sunucumu dahi açtım.
Günlük Online Süreniz : 7/24
Diğer / Ek : NewQB Framework hizmet vermekteyim.
İLETİŞİM İÇİN DİSCORD ADRESİM : mrcey
Benim Hakkımda Bikaç bilgi
Lua, Html CSS JavaScript ve Az çokda olsa C# dilini öğrendim
Kendime Özgün Oyun Paketlerim var
Fivem Paketi
Rust Paketi
Minecraft Paketi
Discord Botları
Gibi Gibi Daha Fazlası
Hepinize Merhabalar Değerli Kardeşlerim Abilerim Ablalarım.
Piyasa da adı duyulmamış fakat uzun zamandır bu işlerle uğraşmaktayım fakat artık bu yaptığım şeyleri siz güzel insanlara sunmaya karar verdim.
NOT : Son zamanlarda yaşanılan dolandırıcılık olayları yüzünden ücret olarak anlaşırsak önden önce işe başlıyorum daha sonra işin bitmesine yakın gösterip paramı alır işinizi teslim ederim.
!BU ARADA UNUTMAYIN KENDİNİZE KÖLE DEĞİL DEVELOPER TUTUYORSUNUZ LÜTFEN 3KRŞ PARA VERİP HER İSTEDİĞNİZİ YAPTIRMAYI BEKLEYEN KİŞİLER YAZMASIN.