Merhaba dostlar, bildiğiniz üzere bu forumda bir çok bot paylaşıldı, fakat hepsine baktığım zaman yok "koruma botu", yok "sunucuya saldırı yok", "sunucu güvende" gibi kodlar yazılıp insanlara paylaşıldığını gördüm. Uzun zamandır bu komutlarla ilgileniyorum ki kendi yazdığımız (tabii ki içinde başka yerlerden alıntılarda var) botumda böyle bir şey yok, olamazda. Kusura bakmayın ama hiç bir bot sizin sunucunuza DDos saldırı gelip gelmediğini kontrol edemez milleti kandırmaya gerek yok yani. Aşağıda bilgilerini paylaştığım botlar sizlere hem FiveM hem de diğer oyunlar için destek sağlayabilir. Fiyatı çok uygun bir şekilde veriyorum. Kendi kafanıza göre paylaşmanıza yardım edebilirim. Desteği discord üzerinden de verebilirim. Botun bilgilileri:
1.Bot: Genel Bot
1: !aktif, !kilit, !ticket sistemi:
--!aktif
, , --!ticket
ve diğerleri: !atatürk, !ban, !avatar(kullanıcı avatarını gösterir), !davet(sunucunuzun davet linkleri), !ip(server ip adresleri), !istek, !kayıt, !kick, !yaz, !mesajat, !otorol, !sil.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Bot: Kaç Kişi Var?
Açıkçası bu bot hala FiveM uyarlamış değilim, babamla birlikte üstünde daha çok durup halledicez. Fakat başka oyun sunucunuz varsa tam anlamıyla çalışmaktadır.
Sunucuda anlık durumu oyuncu durumunu gösterir.
3. Bot: !server Botu
(reklam sayılmasın diye ip karaladım)
Arkadaşlar dediğim gibi komutların bir çoğu bize, geri kalanı yabancı kaynaklardan alınmış sağlam kodlar. 1. Bot tamamen bizim yazdığımız kod. 2. ve 3. botlara biz ekleme yaparak daha da güzelleştirilip sağlam hale getirdik. JSON hataları veriyordu onları düzelttik. Daha fazla detay, deneme, soru vs. için discord adresimden ulaşabilirsiniz.
Discord: satancan#0001
1.Bot: Genel Bot
1: !aktif, !kilit, !ticket sistemi:
--!aktif
, , --!ticket
ve diğerleri: !atatürk, !ban, !avatar(kullanıcı avatarını gösterir), !davet(sunucunuzun davet linkleri), !ip(server ip adresleri), !istek, !kayıt, !kick, !yaz, !mesajat, !otorol, !sil.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. Bot: Kaç Kişi Var?
Açıkçası bu bot hala FiveM uyarlamış değilim, babamla birlikte üstünde daha çok durup halledicez. Fakat başka oyun sunucunuz varsa tam anlamıyla çalışmaktadır.
Sunucuda anlık durumu oyuncu durumunu gösterir.
3. Bot: !server Botu
(reklam sayılmasın diye ip karaladım)
Arkadaşlar dediğim gibi komutların bir çoğu bize, geri kalanı yabancı kaynaklardan alınmış sağlam kodlar. 1. Bot tamamen bizim yazdığımız kod. 2. ve 3. botlara biz ekleme yaparak daha da güzelleştirilip sağlam hale getirdik. JSON hataları veriyordu onları düzelttik. Daha fazla detay, deneme, soru vs. için discord adresimden ulaşabilirsiniz.
Discord: satancan#0001
Son düzenleme: