Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Tanıtım [ ÜCRETLİ ] | EMY/Shop Basic FishingJob

emygdev

VIP Plus
VIP Plus
FT Kullanıcı
🎣 EMY/Fishing - EMYG Basic Fishingjob Scripti 🎣

Merhaba arkadaşlar! 🎉

Yeni EMY/Shop balıkçılık scriptimi tanıtmaktan mutluluk duyuyorum! 🐟 Bu script, FiveM sunucularınızda balıkçılık işini oldukça basit, eğlenceli ve kazançlı hale getirecek.

Scriptin İçeriği:

🎣 Çeşitli Balık Türleri ve Malzemeler:
Farklı balık türleri ekleyebilirsiniz ve bu balıkları yakalayarak işinizi kolayca görebilirsiniz.

🌊 Dinamik Balıkçılık Bölgeleri:
Yerleri seçip, birden fazla balıkçılık bölgelerini oluşturabilirsiniz.

💰 Ekonomik Sistem:
Balıkçılık işlerinden gelir elde edebilir, sunucunuzun ekonomisini canlandırabilirsiniz.

🔔 Discord Webhook Entegrasyonu:
Balıkçılık işlemleri başarıyla tamamlandığında Discord'a anlık bildirimler gönderebilirsiniz.

⚙️ Kolay Yapılandırma (Config):
Scriptin tüm özelliklerini kolayca düzenleyebileceğiniz bir yapılandırma dosyası (config.lua) içerir. Kendi ihtiyaçlarınıza göre hızlıca ayarlar yapabilirsiniz.

Scripti daha yakından görmek için aşağıdaki bağlantıya tıklayarak video izleyebilirsiniz:

📹 📹

FİYAT (OPEN SOURCE): 1500 TL

Satın alımlarınız ve daha fazla soru için imzamızdaki Discord sunucumuza gelip ticket açabilirsiniz. fishingjobthumbnail.png

DF
bunu 1500 tl ye satarken hiç mi utanmıyorsun. Bunu alacağınıza alın ücretsiz daha tatlı bir sc paylaşıyorum
Ücretsiz ve alakasız bir script ile kıyasladığınız için teşekkürler, ancak bu script kendi özel özellikleri, dinamik yapısı ve kolay entegrasyonuyla öne çıkıyor. Üzerinde emek verilmiş, optimize edilmiş ve destek sunulan bir ürün. Ücretsiz alternatifler elbette mevcut, ancak sunduğum script profesyonel ihtiyaçlara yönelik tasarlandı. Tercih sizin fakat yine de düşüncenize saygı duyuyorum. Ama bence eleştiri yapmadan önce 1500 TL ile gün içinde neler yapabiliyorsunuz düşünmenizi isterim. İyi Günler.

DF
Ücretsiz ve alakasız bir script ile kıyasladığınız için teşekkürler, ancak bu script kendi özel özellikleri, dinamik yapısı ve kolay entegrasyonuyla öne çıkıyor. Üzerinde emek verilmiş, optimize edilmiş ve destek sunulan bir ürün. Ücretsiz alternatifler elbette mevcut, ancak sunduğum script profesyonel ihtiyaçlara yönelik tasarlandı. Tercih sizin fakat yine de düşüncenize saygı duyuyorum. Ama bence eleştiri yapmadan önce 1500 TL ile gün içinde neler yapabiliyorsunuz düşünmenizi isterim. İyi Günler.
Yemek yerim, alkol alırım, motora benzin atarım akşama da arkadaşla bi kahve içer kalkarım ordan bimden sıcak çikolata ve süt alırım eve gidip küçük tenceremi çıkartıp bir fincan süt ve bir paket sıcak çikolatayı küçük tencereye döküp ısıtırım siyah kulplu porselen fincanıma döker ve minik dikkatli adımlarla odama geçip kafeden çaldığım sandalyeme oturur laptopumu açıp youtube girerim sıcak çikolatamı yudumlarken nejat işler sad edit izlerim 1emreleann 1emreleann ile hollyv yi ne zaman açacağımız hakkında küçük bir konusma gerçekleştiririm (2027 gibi açarız herhal)

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//