Merhabalar, uzun zamandır
Yaptırmak istediğim ekleme; eğer oyuncu fısıldama modundaysa yukarıda tek kutucuk, eğer oyuncu normal konuşma modundaysa çift kutucuk, eğer oyuncu bağırma modundaysa 3 kutucu olacak ve bu kutucuklar eğer oyuncu konuşuyorsa kırmızı olacak, eğer konuşmuyorsa beyaz olacak.
Ayrıca, eğer oyuncunun canı, açlığı, susuzluğu vesaire bir seviyenin altındaysa HUD'daki rengi kırmızı olacak.
Eğer bunu yapabilecek, güvenilir birileri varsa bana mesaj atarsa sevinirim. Ödemeyi İninal ile yapmayı düşünüyorum, teşekkürler.
(Kullandığım HUD'u yaptıracağım kişiye atacağım, kendisi onun üzerinden değişiklikler yaparsa sevinirim.)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
bu HUD'a bir ekleme yaptırmak istiyorum.Yaptırmak istediğim ekleme; eğer oyuncu fısıldama modundaysa yukarıda tek kutucuk, eğer oyuncu normal konuşma modundaysa çift kutucuk, eğer oyuncu bağırma modundaysa 3 kutucu olacak ve bu kutucuklar eğer oyuncu konuşuyorsa kırmızı olacak, eğer konuşmuyorsa beyaz olacak.
Ayrıca, eğer oyuncunun canı, açlığı, susuzluğu vesaire bir seviyenin altındaysa HUD'daki rengi kırmızı olacak.
Eğer bunu yapabilecek, güvenilir birileri varsa bana mesaj atarsa sevinirim. Ödemeyi İninal ile yapmayı düşünüyorum, teşekkürler.
(Kullandığım HUD'u yaptıracağım kişiye atacağım, kendisi onun üzerinden değişiklikler yaparsa sevinirim.)