- Discord
- Kavl#0060
Herkese selamlar, uzun süredir üstünde titizlik ile çalıştığım "KVL V1" adlı paket projemi sizlere sunuyorum.
• FPS Durumu
- Paketi pek fazla test edebilebileceğimiz bir çalışma arkadaşım olmadığımdan test sunucusuna yaklaşık 5-6 kişi girdi, fps değerlerinin gayet iyi olduğunu söylediler, ne olursa olsun eklenen her scriptin fps ve resmon oranı test ediliyor ve bir sorun çıkmaz ise paket'e ekleniyor. (Gt 1030, r5 1600 - Custom ( Low - Orta - Yüksek) 100 110 fps)
• Resmon Değerleri
- Paketimde scriptlerin ms kullanımına oldukça dikkatli davrandım, düşürebileceğim en düşük değerlere düşürmeye çalıştım. (Total resmon değerinde, paketimi test eden bir arkadaşım 1.93 değerini gördü.), fakat resmon değerlerinin bilgisayar'dan bilgisayar'a değiştiğini unutmayın. Yukarıda da söylediğim üzere hali hazırda bulunan ve eklenen her scriptin ms değeri düşürülüp pakete o şekilde ekleniyor.
• Bilgilendirme ;
- Normalde uzun bir sistemleri gösteren rehber vardı fakat bunları okumak birçok kişiyi sıkacağı için konuda basit basit anlattım. Eğer scriptler hakkında aşırı detaylı bilgi istiyorsanız benimle discord üzerinden iletişime geçerek paketteki tüm sistemler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
- Fiyat bilgisi için discord'dan iletişime geçebilirsiniz
- Paket satın alındığı andan itibaren hiç çalışmama durucu haricinde hiçbir şekilde iade kabul edilmemektedir.
- Pakette bir takım yardımları ve başlık resimlerini kullanmama izin verdiği için Oldrin'e teşekkürler
- Ek olarakta tüm yardımları için DeadTouchMe 'ye teşekkürler
- ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME : HERKES'İN DİSCORD'DAN BU PAKET 150 - 160 KALDIRIRMI SORULARINA İTHAFEN BEN BU PAKETİ 160 YADA 170 KİŞİDE ÇALIŞTIRMADIM ŞUANDA BU YAZIYI YAZARKEN AKTİF OLARAK 1 CUSTOMERİM MEVCUT KENDİLERİ MAKSİMUM 45 ÇEKTİ (OYUNCU KAYNAKLI) BU SEBEPTEN DOLAYI 160 170 GİBİ SORULAR SORMANIZ BANA SAÇMA GELİYOR TAHMİNİ ÖN GÖRÜLEN SLOT 120 130 DİYE DÜŞÜNÜYORUM (130 OYUNCU'LU BİR SUNUCU ALIPTA GEÇERSE KONU ALTINDA BİLGİ VERİLECEKTİR)
• Envanter Sistemi
- Envanter olarak m3 envanter tercih edilmiştir, logları detaylandırılmış, optimizasyon yapılmış (Anlık olarak 0.04 ms) ve stash, depo, torpido gibi yerlerdeki dupe'ler fixlenmiştir.
• Karakter oluşturma ekranı
• Log sisteminden bir kare
• F3 Menü
- (Polis, doktor gibi meslekler eylemleri f3'ten yapmaktadır.)
• Sorunsuz telefon (Saltychat uyumludur)
• Kıyafet menüsü (Bir kıyafeti çıkarınca alakasız bi kıyafet gelmesi sorunu fix durumdadır)
• Resmon değerleri, (Her resmon değerinin oyuncu'ya göre değiştiğini hatırlamak istiyorum) (- Normalde resmon değerlerini koymayacaktım fakat bazı insanlar resmon değerlerine bakmayı tercih ettiği için fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.) (Fotoğraf'tan sonra m3 inventory 0.4'e kadar indirilmiştir)
• Bana göre paket satmak sadece ft'dekileri veya leak discordlarındaki scriptleri indirip startlamak değildir, Fotoğraftaki kvl başlıklı scriptler bana aittir (Killlog'un belirli bir adı yoktu adına pek takılmayın, Admin'in durumu aşağıda mevcuttur.)
• Admin menü (Boşta iken 0.04 - 0.06 ms kullanmaktadır) (QB Admin'in temeli üzerine infinity uyumlanmıştır ve yeni özellikler eklenmiştir)
• Hikayeli, gelişmiş kuyumcu soygunu
• Minigameli vezne soygunu
• Şifreli market kasası soygunu
• Minigameli atm soygunu
• Minigameli ev soygunu, -Eğer dikkatli olmazsanız ev sahibi uyanabilir
• Mesleklerin hepsi hobi mesleği halindedir bu sayede işkur'a gitmenize gerek kalmaz, tavukçuluk odunculuk gibi satışlar toptancıya bağlanmıştır. Toptancı orta kasabada yer almaktadır.
• Klasik tavukçuluk mesleği
• Klasik odunculuk mesleği
• XP sistemli terzicilik sistemi
• Hamburgercilik mesleği
• Taco mesleği
• Bal toplama
• Madencilik sistemi (KVL-Maden)
• Zehirli gaz ile ölümünüze sebep olabilecek meth sistemi
• Yerden toplamalı ot sistemi
• Mantar sistemi
• Kokain sistemi (KVL-Drugs)
• Kaçak mücevher teslimatı
Sadece geceleri satışın açık olduğu npclere satış sistemi bu npc'lere rolex meth gibi şeyleri satabilirsiniz ('(E) yazısı sadece geceleri çıkmaktadır')
Polis tableti
Ems tableti
Grandma sistemi, (Sadece ölüyken tedavi olabilirsiniz)
Klasik sistem npc doktor, (Gabz kullanmadığım için animasyonluyu tercih etmedim isterseniz eklenebilir)
Detaylı araç parçalama sistemi
Silahları test edebilmeniz için poligon
Garaj ve bağlanmış araçlar
Galeri
Silah eklentileri
Araç kiralama
Menü tasarımları
Daha bir çok script mevcuttur fakat buraya daha fazla atmanın bi yararı olacağını düşünmüyorum, test ip'si mevcuttur paketi girip incelemek isterseniz bana discord'dan ulaşabilirsiniz.
• FPS Durumu
- Paketi pek fazla test edebilebileceğimiz bir çalışma arkadaşım olmadığımdan test sunucusuna yaklaşık 5-6 kişi girdi, fps değerlerinin gayet iyi olduğunu söylediler, ne olursa olsun eklenen her scriptin fps ve resmon oranı test ediliyor ve bir sorun çıkmaz ise paket'e ekleniyor. (Gt 1030, r5 1600 - Custom ( Low - Orta - Yüksek) 100 110 fps)
• Resmon Değerleri
- Paketimde scriptlerin ms kullanımına oldukça dikkatli davrandım, düşürebileceğim en düşük değerlere düşürmeye çalıştım. (Total resmon değerinde, paketimi test eden bir arkadaşım 1.93 değerini gördü.), fakat resmon değerlerinin bilgisayar'dan bilgisayar'a değiştiğini unutmayın. Yukarıda da söylediğim üzere hali hazırda bulunan ve eklenen her scriptin ms değeri düşürülüp pakete o şekilde ekleniyor.
• Bilgilendirme ;
- Normalde uzun bir sistemleri gösteren rehber vardı fakat bunları okumak birçok kişiyi sıkacağı için konuda basit basit anlattım. Eğer scriptler hakkında aşırı detaylı bilgi istiyorsanız benimle discord üzerinden iletişime geçerek paketteki tüm sistemler hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
- Fiyat bilgisi için discord'dan iletişime geçebilirsiniz
- Paket satın alındığı andan itibaren hiç çalışmama durucu haricinde hiçbir şekilde iade kabul edilmemektedir.
- Pakette bir takım yardımları ve başlık resimlerini kullanmama izin verdiği için Oldrin'e teşekkürler
- Ek olarakta tüm yardımları için DeadTouchMe 'ye teşekkürler
- ÖNEMLİ BİLGİLENDİRME : HERKES'İN DİSCORD'DAN BU PAKET 150 - 160 KALDIRIRMI SORULARINA İTHAFEN BEN BU PAKETİ 160 YADA 170 KİŞİDE ÇALIŞTIRMADIM ŞUANDA BU YAZIYI YAZARKEN AKTİF OLARAK 1 CUSTOMERİM MEVCUT KENDİLERİ MAKSİMUM 45 ÇEKTİ (OYUNCU KAYNAKLI) BU SEBEPTEN DOLAYI 160 170 GİBİ SORULAR SORMANIZ BANA SAÇMA GELİYOR TAHMİNİ ÖN GÖRÜLEN SLOT 120 130 DİYE DÜŞÜNÜYORUM (130 OYUNCU'LU BİR SUNUCU ALIPTA GEÇERSE KONU ALTINDA BİLGİ VERİLECEKTİR)
• Envanter Sistemi
- Envanter olarak m3 envanter tercih edilmiştir, logları detaylandırılmış, optimizasyon yapılmış (Anlık olarak 0.04 ms) ve stash, depo, torpido gibi yerlerdeki dupe'ler fixlenmiştir.
• Karakter oluşturma ekranı
• Log sisteminden bir kare
• F3 Menü
- (Polis, doktor gibi meslekler eylemleri f3'ten yapmaktadır.)
• Sorunsuz telefon (Saltychat uyumludur)
• Kıyafet menüsü (Bir kıyafeti çıkarınca alakasız bi kıyafet gelmesi sorunu fix durumdadır)
• Resmon değerleri, (Her resmon değerinin oyuncu'ya göre değiştiğini hatırlamak istiyorum) (- Normalde resmon değerlerini koymayacaktım fakat bazı insanlar resmon değerlerine bakmayı tercih ettiği için fotoğrafını aşağıya bırakıyorum.) (Fotoğraf'tan sonra m3 inventory 0.4'e kadar indirilmiştir)
• Bana göre paket satmak sadece ft'dekileri veya leak discordlarındaki scriptleri indirip startlamak değildir, Fotoğraftaki kvl başlıklı scriptler bana aittir (Killlog'un belirli bir adı yoktu adına pek takılmayın, Admin'in durumu aşağıda mevcuttur.)
• Admin menü (Boşta iken 0.04 - 0.06 ms kullanmaktadır) (QB Admin'in temeli üzerine infinity uyumlanmıştır ve yeni özellikler eklenmiştir)
• Hikayeli, gelişmiş kuyumcu soygunu
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Minigameli vezne soygunu
• Şifreli market kasası soygunu
• Minigameli atm soygunu
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
- Para için risk almalısın, hızlı olmaz isen kendini hapishanede bulabilirsin• Minigameli ev soygunu, -Eğer dikkatli olmazsanız ev sahibi uyanabilir
• Mesleklerin hepsi hobi mesleği halindedir bu sayede işkur'a gitmenize gerek kalmaz, tavukçuluk odunculuk gibi satışlar toptancıya bağlanmıştır. Toptancı orta kasabada yer almaktadır.
• Klasik tavukçuluk mesleği
• Klasik odunculuk mesleği
• XP sistemli terzicilik sistemi
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Hamburgercilik mesleği
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Taco mesleği
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Bal toplama
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Madencilik sistemi (KVL-Maden)
• Zehirli gaz ile ölümünüze sebep olabilecek meth sistemi
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Yerden toplamalı ot sistemi
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Mantar sistemi
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Kokain sistemi (KVL-Drugs)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
• Kaçak mücevher teslimatı
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Sadece geceleri satışın açık olduğu npclere satış sistemi bu npc'lere rolex meth gibi şeyleri satabilirsiniz ('(E) yazısı sadece geceleri çıkmaktadır')
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Polis tableti
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Ems tableti
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Grandma sistemi, (Sadece ölüyken tedavi olabilirsiniz)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Klasik sistem npc doktor, (Gabz kullanmadığım için animasyonluyu tercih etmedim isterseniz eklenebilir)
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Detaylı araç parçalama sistemi
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Silahları test edebilmeniz için poligon
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Garaj ve bağlanmış araçlar
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Galeri
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Silah eklentileri
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Araç kiralama
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Menü tasarımları
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Daha bir çok script mevcuttur fakat buraya daha fazla atmanın bi yararı olacağını düşünmüyorum, test ip'si mevcuttur paketi girip incelemek isterseniz bana discord'dan ulaşabilirsiniz.
Ekli dosyalar
Son düzenleme: