Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Script [ÜCRETLİ] SERİ NUMARASI LİSANSLAMA

KelMustafa

Üye
FT Kullanıcı
Web sitesi
mustafaata.net
Discord
MustafaAta#7167
SERİ NUMARASI LİSANSLAMA SISTEMİ + WEB PANEL

Merhabalar, 1 haftadır geliştirdiğim SERİ NUMARASI LİSANSLAMA SİSTEMİNİ satışa çıkarıyorum

Kendim 3 haftadır geliştirdiğim sunucu veya script lisanslama sistemini bugün satışa çıkardım. Büyük ihtimal sen kendi paketlerinde veya scriptlerin de İP Adresi lisanslama sistemini kullanıyorsun. Bu sistemin çok büyük bir açığı var; Öncelikle X kişisi lisansı alıp kendi makinesinin İP Adresini lisanslatıyor ve daha sonra Lisanslattığı makineyi bir VPN'e çeviriyor, arkadaşları da o X kişisinin VPN'e çevirdiği makinaya bağlanıyor bu sayede aynı İP'yi 2 kişi kullanmış oluyor. Ve Lisanssız makine lisanslı ip üzerinden bağlandığı için lisanslı bir script veya sunucu paketini kullanabiliyor.

Ben de 2 haftadır Seri Numarası(Her VDS'de farklıdır ve asla değişemez) üzerinde kafa yordum ve hem LUA kısmını hemde PHP kısmını bugün bitirdim. Sistem şöyle çalışıyor Lua kısmında VDS'in Seri Numarasını çekiyor ve siteye gönderiyor. Daha sonra site bu seri numarasını alıp database'den kontrol ediyor. Eğer uyuşuyorsa ekrana True uyuşmuyorsa False yazıyor. Daha sonra Lua tekrar php'ye bakıyor eğer ekranda True yazarsa hiçbir şey yapmıyor False yazarsa direk scriptleri stoplamak yerine direk sunucuyu kapatıyor.

Paketi aldığın zaman Türkiye'de kimsenin çözemediği şifreleme sistemini de yanında öğreticem.

Seri Numarası alma; cmd > wmic bios get serialnumber yaz direk çıkıyo.

Sende eğer istersen bu sistemi alabilirsin test etmeniz için demo bir kullanıcı oluşturdum.

Kullanıcı Adı: fivemturk
Şifre: kelmustafa

Site Linki:

Sistem Özellikler;

• İzinsiz Kullanımlarda Discord Webhook aracılıyla log gönderir.
  • Web Panel ile Lisans Ekleme/Lisans Kaldırma, Muhasebe Yönetimi, Aktif Sunucular gibi özellikleri var.
  • İP Lisanslama gibi VPN ile İP Kopyalanma sorunu olmaz.
  • Her hafta düzenli güncelleme alır.

Birkaç kare;

unknown.png

unknown.png

SATIN ALMAK İÇİN Kel Mustafa#7950 'dan alabilirsiniz

Referanslar;
W3T3R4NN
ryna
FBI(KhanzHub)
BlackPremium
1RIP

DF
Moderatör tarafında düzenlendi:
Eline sağlık gayet güzel gözüküyor,iyi forumlar.

DF
selamlar proje on numara ellerine sağlık bir ipden 2 portun kullanmasını engelleyebildiniz mi?

DF
Çok basarılı tebrikler. Kullanıcısyim çok inanilmas bir sistem kesinlikle tavsiye ediyorum

DF
Merhaba konunuzdaki Discord yönlendirmesi tarafımca temizlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//