Herkese merhaba kolay gelsin iyi günler.Kendimi tanıtayım ismim Mehmet ve 18 yaşındayım. Tasarım işlerine yeni giriş sağladım ve birçok şry öğrendim ve kendimce güzel yaptığımı düşünüyorum. Tasarım örneklerimi aşağıda sizlerde paylaşacağım güzel olduğunu düşünüyorsanız ve sizde bu tarz bir şeyler yaptırmak istiyorsanız aşağıda verdiğim iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz. Son olarak şunuda söylemek istiyorum o kadar profesyonel değilim sadece elimden geldiğini yapmaya çalışıyorum fakat her geçen gün daha gayretli olmaya çalışıyorum. Şuana kadar sunucu tanıtım broşürü sunucuya özel kimlik,ruhsat,ehliyet kartı yaptım. Aşağıda bir tane örnek bulunmaktadır.
2084Roleplay için yapmış olduğum sunucu tanıtım afişidir.Sizde yaptırmak isterseniz discord PM'den iletişime geçebilirsiniz.
2084Roleplay için yapmış olduğum launcher giriş ekranıdır.Sizde yaptırmak için discord PM'den ulaşabilirsiniz.
Ulaşmak için discord adresim: ayr0nex#0600
2084Roleplay için yapmış olduğum sunucu tanıtım afişidir.Sizde yaptırmak isterseniz discord PM'den iletişime geçebilirsiniz.
2084Roleplay için yapmış olduğum launcher giriş ekranıdır.Sizde yaptırmak için discord PM'den ulaşabilirsiniz.
Ulaşmak için discord adresim: ayr0nex#0600
Son düzenleme: