Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Yardım ÜCRETLİ TEKNİK YARDIM! HITCH SORUNU

Zrowak

Üye
FT Kullanıcı
Merhabalar sunucumda oluşan hitch warning sorununa ne yapsak da bir çözüm bulamadık bir çok piyasadaki insandan ücretli destek de aldık fakat aldığımız komik önerilerle kaldık evet arakadaşlar sıfırdan paket istemiyorum eğer ki paketimde bu sorunu çözebilecek birisi var ise discord adresini açıklamaya bıraksın yada özelden mesaj atsın bu sorun için ayırdığımı bütçe 500 - 1000₺ arasındadır bilginize sunarım.

4085

DF
Bunun için para vermenize gerek yok :D, motel sisteminizi değiştirin yeterli olucaktır

DF
Merhabalar sunucumda oluşan hitch warning sorununa ne yapsak da bir çözüm bulamadık bir çok piyasadaki insandan ücretli destek de aldık fakat aldığımız komik önerilerle kaldık evet arakadaşlar sıfırdan paket istemiyorum eğer ki paketimde bu sorunu çözebilecek birisi var ise discord adresini açıklamaya bıraksın yada özelden mesaj atsın bu sorun için ayırdığımı bütçe 500 - 1000₺ arasındadır bilginize sunarım.

Ekli dosyayı görüntüle 4085
Bu soruna para vermenize gerek yok. Bu sorunu bende çok aldım çözümü ise paketimi a’dan z’ye gözden geçirmek oldu. Konu tarafımca taşınmıştır.

DF
konuyu ayrıntılı incelerseniz eğer scriptlerden kaynaklanan bir sorun ise hangi scriptin ne kadar kullandığını vs görebilirsiniz. Eğer scriptlerden değilse makinenin kötü performansından kaynaklanıyor da olabilir.

DF

dostum benim bilgisiyarda paneli açıp denedim ama böyle bir sorun çıkmadı aynı paketi başka bir vds te denedim bu sorun çıktı yani vdsinden kaynaklıda olabiliyor

DF

Dostum Hic Paranı Harcama Bu Sorun İştelemcinin Hızıyla alakalı Muhtemelen İşlemcinin Hızı 2.3 - 2.6 Ghz Degil mi
fivem serveri kurmak icin gerekli olan yani lagsız bu tarz hatalın olmayan bi işlemci hızı 3.4 -3.6

DF
Dostum Hic Paranı Harcama Bu Sorun İştelemcinin Hızıyla alakalı Muhtemelen İşlemcinin Hızı 2.3 - 2.6 Ghz Degil mi
fivem serveri kurmak icin gerekli olan yani lagsız bu tarz hatalın olmayan bi işlemci hızı 3.4 -3.6
İşlemcinin çekirdek frekansı sunucu performansıyla tamamen doğru orantılı değildir. AMD FX4100 3.6Ghz ile Intel i5-9600K 3.7Ghz işlemcilerinin tek çekirdek performansından da bu ayrımı yapabilirsiniz:
4186

İki işlemci arasında 100Mhz frekans farkı olmasına karşın 2 katından daha fazla tek çekirdek performans farkı bulunmaktadır.
Sorun sunucu dosyalarındaki scriptlerin hatalı kodlanmasından kaynaklanıyor olabilir. Veya sunucu sağlayıcısı fiziksel makinede oversell yaptıysa ilgili sanal sunucuya işlemcinin kaynak ayıramamasına sebep olmuş olabilir.

Bu sorunu yaşarken görev yöneticisinden performans sekmesini açıp mevcut işlemci kullanımını inceleyin. Eğer işlemci kullanımınız yüksek değilse oversell yapıldığına işaret edebilir.

Bunun dışında senkron ve asenkron işlemlerin dengesiz kullanılmasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Senkron işlemler sadece tek çekirdek üzerinde çalışır ve bir önceki görev bitene dek diğer görevleri beklemeye alırlar. Bu da hitch sorununa sebep olabilir. Fazla işlem yapan senkron işlemleri asenkron çalışacak şekilde tekrar yazabilirsiniz.

DF
Fazla Harçama yapan eklentilerinizi, optimize edin veya önemli değilse kaldırın yardıma ihtiyacınız olursa Raider#1531 ekleyebilirsiniz.

DF
GHS.NET.TR Kami#2725

ekleyin, konuyla ilgilenelim.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//