- Discord
- Fahrenheit#3957
Merhaba ben fahrenheit birkaç gündür incelemelerim neticesinde çok fazla discord botu satan kişi gördüm yarısından çoğu hazır bir bot kullanarak sağdan soldan topladığı kodları fivem'e uyarlayıp insanlara satıyor. Bunun üzerine bu konuyu açmak istedim. Kısa bir süreliğine elimden geldiğince sunucusuna discord botu yaptırmak isteyen kişilere ücretsiz istediği komutlar dahilinde bot yapıp açık kaynak kodları ile birlikte teslim edeceğim.
(0'dan yapılan her içeriğe saygım sonsuzdur fakat bir içeriği alıp sadece türkçeleştirerek veya kelimelerini değiştirerek yapılan satışlar beni rahatsız ediyor.)
Eğer Bu konumdaki bot bot sunucunuz için yeterli değilse discord üzerinden benimle iletişime geçerseniz aklınızdaki botu yaratmanıza yardımcı olabilirim
Discord: Fahrenheit#3957
(0'dan yapılan her içeriğe saygım sonsuzdur fakat bir içeriği alıp sadece türkçeleştirerek veya kelimelerini değiştirerek yapılan satışlar beni rahatsız ediyor.)
Eğer Bu konumdaki bot bot sunucunuz için yeterli değilse discord üzerinden benimle iletişime geçerseniz aklınızdaki botu yaratmanıza yardımcı olabilirim
Discord: Fahrenheit#3957