Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konudaki amaç kimseyi kötülemek değil yanlış anlaşılmasın evet herkes bu bilgileri anasının karnından öğrenmedi fakat arakdaşımız cfx.re nin developerı olduğunu iddia ettiği için böyle bir görsel paylaşma ihtiyacında bulundum
bu tarz şeyler ben ve arkadaşımında başına geldi xanty lakablı şahıs 100 tl ye meyveloperlık yapıyorum diye dolaşıyor bide durumuna developer falan yazıyor:d
çok var bu tarz meyveloperın bile yanında cahil olanlar
kendisi 2 satır kod görse OGAH BU NEÇE diyecek adam olan arkadaş bu konuyu görüyorsan evet sensin lütfen ilk önce kendin birşeyler yap ondan sonra insanlara laf yetiştir.Ben bir işe yaramayıp hayvanat bahçesindeymişim ya sen nerdesin ? xD