Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maden mesleğimi yaptıktan sonra token satmak içi,n satış yerine giriyorum üstümde 4 token var açılan ui ye 5 yazıyorum açılan ui ye 5 yazınca 5 token parası alıyorum bunu nasıl çözerim
Maden mesleğimi yaptıktan sonra token satmak içi,n satış yerine giriyorum üstümde 4 token var açılan ui ye 5 yazıyorum açılan ui ye 5 yazınca 5 token parası alıyorum bunu nasıl çözerim
Kullandigin satma yerinde herhangi bir check yapmadigindan dolayidir.
Yani yapman gereken önce envanterindeki istedigin itemin toplamini almak, daha sonra da satacagi / yazdigi miktarin bu miktardan kücük olup olmadigini kontrol ettirmek.
Bunu yapmadigi için oraya 50 de yazsan büyük ihtimal sendeki scriptte sadece o ürün envanterindemi diye kontrol ettirdiginden 1 adet de olsa 50 parasi verecektir.