Böyle bir konuyu son zamanlarda benim yaptığım ve para ile sattığım scriptleri çok fazla satan veya leakleyen kişiler ortaya çıkmaya başladığı için açıyorum. Bu tür kişilerin emeğe karşı saygısı yok belli ki, hatta bazıları benim onlara devamlı yardım ettiğim, bir soruları olduğunda cevap verdiğim kişilerdi. utk_fleeca, utk_hacker, utk_credit açık scriptlerdir, ne kodu encryptledim ne de IP koruması ekledim satarken. Sadece utk_motels korumalıdır. Bu scripte sahip olanlar var ve dosyalara erişmiş olanlar var, bunu tekrar satmaya çalışan kişiler scripti kıramamışlar zaten sadece dosyaları oldukları için kendi yöntemleri ile çalıştırmışlar, onuda düzgün yapamamışlar, IP korumasından eksik kısımları düzeltmeye çalışmışlar ki onuda hiç becerememişler. Scriptin resource kullanımı 0.20ms lere kadar çıkıyor ki komik olmuş. Kısaca bu tür insanlara güvenip para vermeyin, yazık olur. Bu kişiler kendilerini akıllı sanıyor herhalde hiç bir emek vermeden para kazanmaya çalışarak. Umarım Türkiye' de leakler ve tekrar satışlar durur. Sizin güzel paylaşım, yararlı paylaşım diye yorum yaptığınız leak scriptler günlerce bazen haftalarca uğraşılarak yapılıyor. Emeğe saygı duymak zor bir şey değil arkadaşlar.
Bundan sonra Türkiye' ye satış yapmayacağım. Şu ana kadar çıkarmış olduğum scriptleri bu ayın sonunda veya gelecek ayın ortalarında ücretsiz ve açık kaynak bir şekilde forumda paylaşacağım. O tür şahıslara boşuna para vermeyin, birazcık bekleyip scriptlerin düzgün ve en güncel haline ulaşabileceksiniz.
Ücretsiz paylaşacağım scriptler:
utk_motels
utk_hacker
utk_fleeca
utk_credit
utk_btcHack
utk_shiftlog
Bundan sonraki scriptlerim (utk_phone, utk_smugglerjob, utk_farmer, utk_jobs, utk_blaineheist ve gelecek bir sürü script) satın alınamayacak. Herkese iyi günler dilerim.
Bundan sonra Türkiye' ye satış yapmayacağım. Şu ana kadar çıkarmış olduğum scriptleri bu ayın sonunda veya gelecek ayın ortalarında ücretsiz ve açık kaynak bir şekilde forumda paylaşacağım. O tür şahıslara boşuna para vermeyin, birazcık bekleyip scriptlerin düzgün ve en güncel haline ulaşabileceksiniz.
Ücretsiz paylaşacağım scriptler:
utk_motels
utk_hacker
utk_fleeca
utk_credit
utk_btcHack
utk_shiftlog
Bundan sonraki scriptlerim (utk_phone, utk_smugglerjob, utk_farmer, utk_jobs, utk_blaineheist ve gelecek bir sürü script) satın alınamayacak. Herkese iyi günler dilerim.