WROSY ROLEPLAY
discord.gg/wrosyrp
Sunucumuz için deneyimli kendine güvenen ve ilgili yetkili kadrosu arıyoruz sunucuya gelip benimle iletişime geçebilirsiniz.
Sunucumuz için LSPD - DOJ - EMS - İLLEGAL Ekipler aramaktayız eğer ekibiniz var ise veya bunlardan birine katılmak istiyorsanız sunucuma gelip benimle iletişime geçebilirsiniz.
--SUNUCU TANITIMI--
--LSPD--
--ARAÇLAR--
--İLLEGAL MESLEKLER--
!!TOPLAMALARININ YERLERİ BLİPLİ ANCAK GERİ KALAN HEPSİNİN İPUÇLARI DİSCORD SUNUCUMUZDA MEVCUT!!
--AFYON--
-TOPLAMA-
-İŞLEME-
-PAKETLEME-
--OT--
-TOPLAMA-
!!DİĞERLERİNDEN MEKAN HARİCİ FARKI YOK!!
-İŞLEME-
-PAKETLEME-
--KOKAİN--
-TOPLAMA-
-İŞLEME-
-PAKETLEME-
--ENVANTER--
--TELEFON--
--HUD--
--SOSYAL MEKANLAR--
-UWU CAFE-
-İSKELE CAFE-
-MOTEL-
--LEGAL MESLEKLER--
-BALIKLIÇILIK-
Balıkçı sistemimiz gayet gelişmiş bir durumdadır özellikleri olarak başlıca:
Özel Fiyatlandırılmış Balıklar
Görev ve XP Sistemi
/Görev yaptıkça xp alıyorsunuz xp aldıkça level yükseliyorsunuz level yükseldikçe oltanıza gelebilecek balıkların çeşitleri artıyor ve daha değerli balıklar gelmeye başlıyor bu sayede daha çok para kazanıyoruz yapması gerçekten çok keyifli fiyatları özenle ben hazırladım herkese keyifli roller diliyorum.
-ÜZÜM MESLEĞİ-
-DOMATES MESLEĞİ-
VE
--HOLDİNGLER--
--EMLAKLAR--
--MEKANİKLER--
--CAFELER--
//FARKLI İŞLERİM OLDUĞUNDAN DOLAYI ŞU AN BURAYI DAHA FAZLA DOLDURAMIYORUM İLERKİ ZAMANLARDA DOLDURMAYA ÇALIŞIRIM REKLAM İÇİN DAHA DETAYLI GÖRMEK İÇİN DİSCORD ÜZERİNDEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
discord.gg/wrosyrp
discord.gg/wrosyrp
Sunucumuz için deneyimli kendine güvenen ve ilgili yetkili kadrosu arıyoruz sunucuya gelip benimle iletişime geçebilirsiniz.
Sunucumuz için LSPD - DOJ - EMS - İLLEGAL Ekipler aramaktayız eğer ekibiniz var ise veya bunlardan birine katılmak istiyorsanız sunucuma gelip benimle iletişime geçebilirsiniz.
--SUNUCU TANITIMI--
--LSPD--
--ARAÇLAR--
--İLLEGAL MESLEKLER--
!!TOPLAMALARININ YERLERİ BLİPLİ ANCAK GERİ KALAN HEPSİNİN İPUÇLARI DİSCORD SUNUCUMUZDA MEVCUT!!
--AFYON--
-TOPLAMA-
-İŞLEME-
-PAKETLEME-
--OT--
-TOPLAMA-
-İŞLEME-
-PAKETLEME-
--KOKAİN--
-TOPLAMA-
-İŞLEME-
-PAKETLEME-
--ENVANTER--
--TELEFON--
--HUD--
--SOSYAL MEKANLAR--
-UWU CAFE-
-İSKELE CAFE-
-MOTEL-
--LEGAL MESLEKLER--
-BALIKLIÇILIK-
Balıkçı sistemimiz gayet gelişmiş bir durumdadır özellikleri olarak başlıca:
Özel Fiyatlandırılmış Balıklar
Görev ve XP Sistemi
/Görev yaptıkça xp alıyorsunuz xp aldıkça level yükseliyorsunuz level yükseldikçe oltanıza gelebilecek balıkların çeşitleri artıyor ve daha değerli balıklar gelmeye başlıyor bu sayede daha çok para kazanıyoruz yapması gerçekten çok keyifli fiyatları özenle ben hazırladım herkese keyifli roller diliyorum.
-ÜZÜM MESLEĞİ-
-DOMATES MESLEĞİ-
VE
--HOLDİNGLER--
--EMLAKLAR--
--MEKANİKLER--
--CAFELER--
//FARKLI İŞLERİM OLDUĞUNDAN DOLAYI ŞU AN BURAYI DAHA FAZLA DOLDURAMIYORUM İLERKİ ZAMANLARDA DOLDURMAYA ÇALIŞIRIM REKLAM İÇİN DAHA DETAYLI GÖRMEK İÇİN DİSCORD ÜZERİNDEN BENİMLE İLETİŞİME GEÇEBİLİRSİNİZ
discord.gg/wrosyrp
Ekli dosyalar
Son düzenleme: