Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cevaplandı( YARDIM )FORUMDA AÇILMAMIŞ BİR KONU - FİVEM KİYAFET EKLEME
Merhaba arkadaşlar detaylı bir şekilde fivem sunucuma thelostmc nin kiyafetlerini pagedown'a eklemek istiyorum ama olmuyor detaylı güzelce anlatıcak veya ücretli destek olucak varmı ?
Yardım edip detaylı bir anlatım yapacaka developer yok mu ? sadece modlu thelost mc kiyafetlerini eklemek istiyorum.. bilgili arkadaşlar lütfen yardımcı olunuz..
Bilmiyorum ancak gta5 kıyafetleri içerisinde zaten motorcu kıyafetleri mevcut. Her şey kusursuz olmak zorunda değil bence. Bunlarıda kullanabilirsin. Ancak ben ille de istiyorum dersen araştırmaya devam etmelisin. ?
Bilmiyorum ancak gta5 kıyafetleri içerisinde zaten motorcu kıyafetleri mevcut. Her şey kusursuz olmak zorunda değil bence. Bunlarıda kullanabilirsin. Ancak ben ille de istiyorum dersen araştırmaya devam etmelisin. ?