Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

Fivemturk Yeni Mesleki Ranklar! (Developer, Designer ve Sunucu Sahibi)

Sado

𝐅𝐈𝐕𝐄𝐌𝐓𝐔𝐑𝐊
Yönetici
Administrator
Web sitesi
sadicanozkaya.com.tr
FivemTurk Forumuna 3 Yeni Mesleki Rank Ekledik!

Yeni Mesleki Ranklarımız:
Developer, Sunucu Sahibi ve Designer

Mesleki Rank Nedir, Ne İşe Yarar?
Mesleki rank, forum üzerinde size özel bir yetki ve görünürlük sağlar. Bu rank, rozet olarak profilinizde görünür ve mesleğinizi veya yetkinizi diğer üyelere belirtir. Satın aldığınızda, forumda Developer, Sunucu Sahibi veya Designer olduğunuzu görsel olarak gösterebilirsiniz. Bu tamamen görsel ve statü amaçlı bir özelliktir.

Rank Grupları ve Açıklamaları:

• Designer: Tasarımcı, Modder (Kıyafet, Araba, Map) ve Grafiker işi ile uğraşan arkadaşlarımızın alabileceği mesleki rank grubudur.
  • Sunucu Sahibi: Fivem Sunucu sahiplerinin alabileceği rank grubudur.
  • Developer: Geliştirici ve bu işi genel olarak yapan arkadaşlarımızın alabileceği bir rank grubudur.
Ekran Resmi 2024-12-27 18.08.52.png

Fiyat Bilgilendirmesi:
Fiyatlarımızı herkesin erişebileceği uygun seviyede tuttuk! Ayrıca 6 aylık ve 12 aylık alımlarda indirimler mevcuttur. Örneğin, 6 aylık ve 12 aylık paketlerde aylık yalnızca 50 TL'ye mesleki rank sahibi olabilirsiniz.
(Bir kahve parasına, prestijli bir rank!)

Satın Almak için: TIKLA

Ek Avantajlar:
Mesleki rank sahipleri, profilinize özel bir afiş ekleyebilir ve imzanızda daha fazla karakter/link kullanabilirsiniz. Bu avantajlarla profilinizi dilediğiniz gibi özelleştirin!

Önemli Not:
Developer mesleki rank alan üyelerimiz, ticari bölümde konu açma yetkisine sahip değildir. Ticari konular açabilmek için onaylı üye olmanız ve birden fazla konu açabilmek için VIP PLUS almanız gerekmektedir.

Herkese İyi Forumlar!

DF
Her önüne gelen istediğini alabiliyorsa sadece para kazanmaya yönelik bir durum olduğunu düşünüyorum bu meslek rankları verilirken nelere dikkat edilecek her önüne gelen alabilecek mi ? sırf meslek tagı var diye insanlar Manipüle olabilir bu da dolandırıcılık olaylarını artırabilir.

DF
Her önüne gelen istediğini alabiliyorsa sadece para kazanmaya yönelik bir durum olduğunu düşünüyorum bu meslek rankları verilirken nelere dikkat edilecek her önüne gelen alabilecek mi ? sırf meslek tagı var diye insanlar Manipüle olabilir bu da dolandırıcılık olaylarını artırabilir.
Herkes alabilir, Mesleki rank olarak geçmektedir. Discord'da Rol oluşturmak gibi düşünebilirsin. Dolandırıcılık olaylarını arttırmaması adına zaten Onaylı üye ve Trade pozitif negatif verme sistemlerimiz mevcut. Para kazanmak konusunda ise, bu şuan 50 tl ye 2 kere minibüse binebiliyorsun 3.ye yetmiyor, sözüm bu kadar.

DF
Herkes alabilir, Mesleki rank olarak geçmektedir. Discord'da Rol oluşturmak gibi düşünebilirsin. Dolandırıcılık olaylarını arttırmaması adına zaten Onaylı üye ve Trade pozitif negatif verme sistemlerimiz mevcut. Para kazanmak konusunda ise, bu şuan 50 tl ye 2 kere minibüse binebiliyorsun 3.ye yetmiyor, sözüm bu kadar.

Forumların amacı insanların yararlı bilgilere hızlı bir şekilde ulaşması için yada aradığını bulması için benim kanaatimce parayla girilen forumlardada takılmış bir insan olarak sizin yaptığınız muhabbeti hiç görmedim yakında websitesi eklemek için falan para almayın aman :cautious:

DF
Forumların amacı insanların yararlı bilgilere hızlı bir şekilde ulaşması için yada aradığını bulması için benim kanaatimce parayla girilen forumlardada takılmış bir insan olarak sizin yaptığınız muhabbeti hiç görmedim yakında websitesi eklemek için falan para almayın aman :cautious:
Mesleki rank sistemini neden bu kadar eleştirdin anlamadım açıkçası? Alma zorunluluğu sunmadık kimseye, ne satış yapana ne yapmayana bu bir ekstra görüntüdür köstüm gibidir, discord'da ki rol oluşturmak gibidir, almak isteyenler içindir, almak zorunda değilsin yani almayabilirsin bu bir seçimdir, sunulan fiyat da cabası zaten bir kâr amacı güdülen bir sistemde emin olun bu kadar ucuza iş yapılmaz, Aylığı 1.5 dolar bile etmiyor gereksiz yorumlarını kendine saklamanı öneririm.

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//