Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir tane arkadaşımın discordu vardı orada ücretsiz ücretli scriptler satılıyordu. Ben orda görüp denemiştim fakat yapamadım diye sildim.Ücretsiz bulabilirsiniz fakat dediğim discorddan ayrıldığım için yardımcı olamam.
Bir tane arkadaşımın discordu vardı orada ücretsiz ücretli scriptler satılıyordu. Ben orda görüp denemiştim fakat yapamadım diye sildim.Ücretsiz bulabilirsiniz fakat dediğim discorddan ayrıldığım için yardımcı olamam.
ben bilmiyorum hocam bir yerde gördüm dediğim gibi ücretli scriptleri paylaşıyorlardı.Arkadaşım dediğim de gerçek hayattan değil fivem platformunda tanışmıştık.
v1'den falan bahsediyorsunuz galiba. V2.1 kırıldı bir kere, v2.2'yi kıran yok daha. Kırabilen de uğraşmaz zaten arkadaşlar komik duruma düşüyorsunuz cidden...
v1'den falan bahsediyorsunuz galiba. V2.1 kırıldı bir kere, v2.2'yi kıran yok daha. Kırabilen de uğraşmaz zaten arkadaşlar komik duruma düşüyorsunuz cidden...