Adınız : Muhammet
Yaşınız : 18
E-mail: ---
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Günlük Online Süreniz : 4-5 bazı günler daha uzun
Tecrübeniz: 4 senedir fivem oyuncusuyum 3 senedir development kısmıda kendimce uğraşıyorum
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
Bilgi Düzeyi: Script ve Paket düzenleme konusunda 10/7 derece orta derecede bilgim var
daha iyisi için deneyim kazanmaya çalışıyorum
fiyat bilgisi almak için Discord üzerinden iletişime geçin
-SAKASA TANITIM-
Öncelikle herkese iyi günler. Sizlere biraz SAKASA Teknik ve verdiğimiz hizmetden bahsederek başlamak istiyorum. 3 yıldan uzun bir süredir fivem developer olarak hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz bu hizmet orta düzeyde bir hizmettir. Sizlere script yazmak haricindeki çoğu konuda yardımcı olabilecek kadar bilgi birikimine sahip olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıyeten Web Tasarımı ve Makine Mühendisliği CAD CAM Hizmetlerimizde Bulunmaktadır.
Yaşınız : 18
E-mail: ---
Yaşadığınız Yer : İstanbul
Günlük Online Süreniz : 4-5 bazı günler daha uzun
Tecrübeniz: 4 senedir fivem oyuncusuyum 3 senedir development kısmıda kendimce uğraşıyorum
İletişim Adresi (Discord, Skype vb.) :
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bilgi Düzeyi: Script ve Paket düzenleme konusunda 10/7 derece orta derecede bilgim var
daha iyisi için deneyim kazanmaya çalışıyorum
fiyat bilgisi almak için Discord üzerinden iletişime geçin
-SAKASA TANITIM-
Öncelikle herkese iyi günler. Sizlere biraz SAKASA Teknik ve verdiğimiz hizmetden bahsederek başlamak istiyorum. 3 yıldan uzun bir süredir fivem developer olarak hizmet vermekteyiz. Verdiğimiz bu hizmet orta düzeyde bir hizmettir. Sizlere script yazmak haricindeki çoğu konuda yardımcı olabilecek kadar bilgi birikimine sahip olduğumuzu belirtmek isteriz. Ayrıyeten Web Tasarımı ve Makine Mühendisliği CAD CAM Hizmetlerimizde Bulunmaktadır.
Son düzenleme: