Sunucumuz 16.01.2021 16.00 da oyunculara açık olcaktır kendi yetkili ekibimiz az olduğu için yetkili alımlarımız açıktır::Gelen yetkili ekibin oyunculara çok nazik ve arkadaşlarmış gibi davranmasını isteriz ki oyuncular yetkili ekipten memnun kalsın .
Sunucumuzda şuanlık pd ekibi eksik olduğundan bize rolü hard olan bir pd ekibi gerekmekte.Sunucumuzda aile ,kartel ,baron,ballas ,grove gibi oluşumlar olmadığından sadece costum ganglere açık olduğumuzdan pd yede güzel rol çıkacağına inanıyoruz .Gelen pd ekibine departmanı yönetmeleri için aranızdan seçtiğiniz bir kişiye şeflik verilecektir.
sunucu özellikleri:
╿GÜNCEL DİSC PAKET
╿YENİ VE GÜNCEL SCRİPTLER
╿P2W OLMAYAN TEK SUNUCU
╿AİLE ,TANINMIŞ ÇETE,KARTEL BULUNDURMUYORUZ
╿FPS OPTİMİZASYONUMUZ GÜNCEL +50 FPS
╿SOSYAL BİR ORTAMIN EN GÜZEL HALİ
╿EN GÜZEL MODLU ARAÇLAR BİLE İC PARAYLA SATILMAKTA
BOŞTA OLAN OLUŞUMLAR:
CUSTOM GANG:ALIMLAR AÇIK GELEN TÜM EKİPLER KENDİ ÇETESİNİ OLUŞTURABİLİR.gelen çetelere eğer +7 kişi gelirlerse 2 araba 3 silah verilecek.
LSPD:BOŞ
LSSD:BOŞ
EMS:BOŞ
Discord adresimiz:
Discord kullanıcı adım: janome#9970
Yedek discord kullanıcı adı: ! Ouz#8241
Sunucumuzda şuanlık pd ekibi eksik olduğundan bize rolü hard olan bir pd ekibi gerekmekte.Sunucumuzda aile ,kartel ,baron,ballas ,grove gibi oluşumlar olmadığından sadece costum ganglere açık olduğumuzdan pd yede güzel rol çıkacağına inanıyoruz .Gelen pd ekibine departmanı yönetmeleri için aranızdan seçtiğiniz bir kişiye şeflik verilecektir.
sunucu özellikleri:
╿GÜNCEL DİSC PAKET
╿YENİ VE GÜNCEL SCRİPTLER
╿P2W OLMAYAN TEK SUNUCU
╿AİLE ,TANINMIŞ ÇETE,KARTEL BULUNDURMUYORUZ
╿FPS OPTİMİZASYONUMUZ GÜNCEL +50 FPS
╿SOSYAL BİR ORTAMIN EN GÜZEL HALİ
╿EN GÜZEL MODLU ARAÇLAR BİLE İC PARAYLA SATILMAKTA
BOŞTA OLAN OLUŞUMLAR:
CUSTOM GANG:ALIMLAR AÇIK GELEN TÜM EKİPLER KENDİ ÇETESİNİ OLUŞTURABİLİR.gelen çetelere eğer +7 kişi gelirlerse 2 araba 3 silah verilecek.
LSPD:BOŞ
LSSD:BOŞ
EMS:BOŞ
Discord adresimiz:
Linkleri,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Discord kullanıcı adım: janome#9970
Yedek discord kullanıcı adı: ! Ouz#8241
Son düzenleme: