A ArdaCatalbudak Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 10 ay 24 gün Mesajlar 9 15 May 2022 #1 Merhaba bayağıdır karakterin yorulmasını engelleyecek bir script arıyorum ama bulamadım. yardımcı olur musunuz ?
Merhaba bayağıdır karakterin yorulmasını engelleyecek bir script arıyorum ama bulamadım. yardımcı olur musunuz ?
MertBaran Üye FT Kullanıcı Katılım 5 yıl 1 gün Mesajlar 935 Web sitesi discord.gg Discord https://discord.gg/barann 15 May 2022 #2 Citizen.CreateThread(function() while true do Citizen.Wait(9500) RestorePlayerStamina(PlayerPedId(), 1.0) end end)
Citizen.CreateThread(function() while true do Citizen.Wait(9500) RestorePlayerStamina(PlayerPedId(), 1.0) end end)
A ArdaCatalbudak Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 10 ay 24 gün Mesajlar 9 15 May 2022 #3 t MertBaran' Alıntı: Citizen.CreateThread(function() while true do Citizen.Wait(9500) RestorePlayerStamina(PlayerPedId(), 1.0) end end) Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam
t MertBaran' Alıntı: Citizen.CreateThread(function() while true do Citizen.Wait(9500) RestorePlayerStamina(PlayerPedId(), 1.0) end end) Genişletmek için tıkla ... sağolasın hocam
Marius FİVEMTÜRK · CodeHub Moderatör Katılım 4 yıl 4 ay 14 gün Mesajlar 993 Discord https://discord.gg/codehubb 18 May 2022 #4 Konu tarafımca doğru kategoriye taşınmıştır.
muminefe45 Üye FT Kullanıcı Katılım 1 ay 9 gün Mesajlar 1 Perşembe saat 09:33'de #5 MertBaran' Alıntı: Citizen.CreateThread(function() while true do Citizen.Wait(9500) RestorePlayerStamina(PlayerPedId(), 1.0) end end) Genişletmek için tıkla ... bunu nereye yazıcaz veya atıcaz
MertBaran' Alıntı: Citizen.CreateThread(function() while true do Citizen.Wait(9500) RestorePlayerStamina(PlayerPedId(), 1.0) end end) Genişletmek için tıkla ... bunu nereye yazıcaz veya atıcaz
L Laurel Üye FT Kullanıcı Katılım 2 yıl 2 ay 28 gün Mesajlar 10 Perşembe saat 10:38'de #6 muminefe45' Alıntı: bunu nereye yazıcaz veya atıcaz Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir scriptin client.lua dosyasına yazabilirsin.
muminefe45' Alıntı: bunu nereye yazıcaz veya atıcaz Genişletmek için tıkla ... Herhangi bir scriptin client.lua dosyasına yazabilirsin.