Neler yeni

Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Türkiye'nin İlk ve tek FiveM forum adresi

Forum adresimize hoş geldin FiveMTürk olarak amacımız siz değerli kullanıcılarımıza en aktif fikir ve paylaşım platformu sunmak bir yana en güvenilir şekilde alışveriş yapabileceğiniz bir platform sunmaktır.
DF DF
DF DF
DF DF

-

hayırlı satışlar dilerim baya güzele benziyor

DF
Piyasada var olan scriptin üzerine ne gibi bir geliştirme yaptınız öğrenebilir miyim ?

DF
Piyasada var olan scripti atabilir misiniz :D öyle bir şey olduğunu sanmıyorum

DF
Dostum benim lütfen şaka yapıyor ol yukarda zaten ekstraları yazdım senin attığın sadece minigame biz o scripti kullanarak bir meslek oluşturduk

DF
Dostum benim lütfen şaka yapıyor ol yukarda zaten ekstraları yazdım senin attığın sadece minigame biz o scripti kullanarak bir meslek oluşturduk

Çok fazla uğraşılması gereken birşey yok normal bir mesleğe uyarlanabilir piyasada ücretli diye satılan bütün scriptleri gördüğün gibi paylaştım ve paylaşmaya devam edicem. Emeğine sağlık eyvallah güzel olmuş ama böyle şeyleri birazda parasal değilde manevi olarak düşünürseniz daha hayırlı ve yararlı olur ve Türkiyede fivem platformunu daha iyi yerlere getirebiliriz.

DF
AylakMan AylakMan Öncelikle sizin geliştirmediğiniz bir script konusunda ücretli/ücretsiz değerlendirmesi yapamazsınız biz üzerinde bilgisi olmayanın yapamayacağı düzenlemeler yaptık ve canımız satmak istedi satıyoruz bu scriptin satılık olması kadar doğal bir şey yok ki buna bir moderator olarak karışmak hem etik değil hem de ne haddinize? Eğer bu scriptin ücretsiz olmasını istiyorsanız aynı veya daha gelişmiş bir halini geliştirip insanlara sunmanız gerekiyor ki uğrasılması gereken bir şey yok yazmışsınız deneyin bakalım yapmayı :D yapabileceğinizi hiç sanmıyorum ücretli scriptleri ücretsiz paylaştığınız kısma güldüm piyasada ücretli olupta sizin ücretsiz paylaştığınız bir konu linki atar mısınız paylaşımlarınıza baktım hepsi de gayet ücretsiz herkesin ulaşabileceği scriptler

DF
Merhaba, bu projede ugurakay ugurakay ile ortak çalışıyoruz. Script henüz geliştirilme aşamasında, şuana kadar yapılan şeyler:

. Hacker Mesleği ve sadece bu mesleğe sahipseniz açılabilen meslek menüsü (tamamlandı)
. Kredi kartı çal adlı minigame; üç farklı zorluğu bulunan bu oyunu tamamlayınca zorluk seviyesine göre para kazanıyorsunuz (tamamlandı)
. Bir kapının yanındayken hacker meslek menüsünden kapı kilidi aç diyerek yine mhacking minigame'inde başarılı olursanız kapının kilidini açıyorsunuz(tamamlandı)

Bu özellikleri scriptini base alarak kendimiz yazdık.

iyi forumlar

DF
Hayırlı satışlar lakin yanlış hatırlamıyorsan :)

["hacker"] = {
_config = { gtype = "job",
onspawn = function(player) vRPclient.notify(player,{"You are Hacker."}) end
},
"mission.hacker.information",
"hacker.credit_cards"
},

bu şekildeydi dosyanın orjinal hali

DF
Chubbs Chubbs dosyanın orijinal hali şuan elimizde olan versiyonudur. Başka bir versiyonu yoktur. mhacking scripti bize ait değildir. vRP ile de bir bağlantısı yoktur. Tamamıyla ESX Framework tabanlı..

DF
Chubbs Chubbs dosyanın orijinal hali şuan elimizde olan versiyonudur. Başka bir versiyonu yoktur. mhacking scripti bize ait değildir. vRP ile de bir bağlantısı yoktur. Tamamıyla ESX Framework tabanlı..
size bir şey söylemedim farkındaysanız vRP yi ESX e almak zor değil :) sadece yanlış hatırlayıp hatırlamadığımı söyledim çok eski bir scripttir kendisi o yüzden söyledim.

DF
AylakMan AylakMan Öncelikle sizin geliştirmediğiniz bir script konusunda ücretli/ücretsiz değerlendirmesi yapamazsınız biz üzerinde bilgisi olmayanın yapamayacağı düzenlemeler yaptık ve canımız satmak istedi satıyoruz bu scriptin satılık olması kadar doğal bir şey yok ki buna bir moderator olarak karışmak hem etik değil hem de ne haddinize? Eğer bu scriptin ücretsiz olmasını istiyorsanız aynı veya daha gelişmiş bir halini geliştirip insanlara sunmanız gerekiyor ki uğrasılması gereken bir şey yok yazmışsınız deneyin bakalım yapmayı :D yapabileceğinizi hiç sanmıyorum ücretli scriptleri ücretsiz paylaştığınız kısma güldüm piyasada ücretli olupta sizin ücretsiz paylaştığınız bir konu linki atar mısınız paylaşımlarınıza baktım hepsi de gayet ücretsiz herkesin ulaşabileceği scriptler

Ben size ücretsiz paylasın demedim sadece öneride bulundum paylaşıp paylaşmamak sizin elinizde haddime değil piyasada istenilen ve ücretli dahil satılmayan scriptleri bir kaç güne paylaşımlarını yapıcam ozaman postlarıma bakabilirsiniz selametle.

DF

Aktif polis sayısını görebileceğiniz buton eklendi.
( Scoreboard kullanan serverler için bir şey ifade etmez, hackerjob kendi script paketime göre düzenleniyor ve insanların serverdaki polis sayısını görebileceği başka herhangi bir yer yok )

DF
Kredi kartı hack işlemi için süre limiti eklendi( config dosyasından kolayca ayarlanabilir ).

DF

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Granit arka planlar

Lütfen Javascript'i etkinleştirin!Javascript'i etkinleştirin!
// Adblock Kod Start // // Adblock Kod End//