Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Piyasada var olan scripti atabilir misiniz öyle bir şey olduğunu sanmıyorum
Dostum benim lütfen şaka yapıyor ol yukarda zaten ekstraları yazdım senin attığın sadece minigame biz o scripti kullanarak bir meslek oluşturduk
size bir şey söylemedim farkındaysanız vRP yi ESX e almak zor değil sadece yanlış hatırlayıp hatırlamadığımı söyledim çok eski bir scripttir kendisi o yüzden söyledim.Chubbs dosyanın orijinal hali şuan elimizde olan versiyonudur. Başka bir versiyonu yoktur. mhacking scripti bize ait değildir. vRP ile de bir bağlantısı yoktur. Tamamıyla ESX Framework tabanlı..
AylakMan Öncelikle sizin geliştirmediğiniz bir script konusunda ücretli/ücretsiz değerlendirmesi yapamazsınız biz üzerinde bilgisi olmayanın yapamayacağı düzenlemeler yaptık ve canımız satmak istedi satıyoruz bu scriptin satılık olması kadar doğal bir şey yok ki buna bir moderator olarak karışmak hem etik değil hem de ne haddinize? Eğer bu scriptin ücretsiz olmasını istiyorsanız aynı veya daha gelişmiş bir halini geliştirip insanlara sunmanız gerekiyor ki uğrasılması gereken bir şey yok yazmışsınız deneyin bakalım yapmayı yapabileceğinizi hiç sanmıyorum ücretli scriptleri ücretsiz paylaştığınız kısma güldüm piyasada ücretli olupta sizin ücretsiz paylaştığınız bir konu linki atar mısınız paylaşımlarınıza baktım hepsi de gayet ücretsiz herkesin ulaşabileceği scriptler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!